Kuidas saavutada peeglite abil positiivne mõju?

- Kasuta täismõõdus peegleid, millest näed end kogu pikkuses. See loob mulje terviklikkusest iga kord kui end peeglist näed. Väikesed või plaatidest või väiksematest fragmentidest koosnevad peeglid loovad lõhutud mulje.

- Riputa peegleid kohtadesse, kus neist peegelduvad kaunid vaated õueruumile. Sellega laiendad õueruumi ning tood ka siseruumidesse looduse tervislikku chi energiat.

- Kasuta peegleid kohtades, kus need toovad ruumi valgust ja liikumist. Näiteks suuremõõduline peegel pikas pimedas koridoris tõmbab koridori chi energiat ning aitab sellel mööda su kodu laiali levida.

- Paigalda peegel kodu sissepääsu lähedale. See aktiveerib feng shui vee elemendi ning pakub sulle uksest välja astudes positiivse vilksatuse iseendast.

- Aseta peegel seinale, mis on sinu kodu puuduva bagua piirkonna piiriks (näiteks kui sinu suhete piirkond jääb naabri korterisse). See aitab ruumi visuaalselt laiendada ja loob sümboolselt puuduva ruumi.


Kohad, kus on peegleid parem vältida

- Väldi peegleid magamistoas! Halb on see nii feng shui kui ka neuroteaduse seisukohalt. Feng shuile tuginedes võib peegel luua soodsa pinnase selleks, et suhtesse tekib kolmas. Magamistoas on soovitav kasutada paarisesemeid, kuid peegel kahekordistab veel kõike, mis peegli vaatevälja satub. Neuroteadlaste sõnul tajume me liikumist ka siis, kui magame. Peeglis iseenda liikumine võib meisse alateadlikult valvsust süstida ja nii ei puhka me end öö jooksul korralikult välja. Feng shui põhimõtete kohta magamistoas saad lugeda lähemalt SIIT.

- Esikus ära paigalda peeglit välisukse vastasseinale nii, et näed otse koduuksest sisse astudes seal enda peegeldust. Selline peegli asend põrgatab su chi energia otse uksest välja tagasi.

- Ära riputa peeglit liiga kõrgele või liiga madalale. Peegel peaks olema paigaldatud sellisele kõrgusele, et näed sellest ideaalselt iseennast ja oma aurat: vähemalt su pea ja õlad peaksid peeglist terves ulatuses näha olema. Sama kehtib ka teiste sinu kodu asukate osas.

- Väldi moonutatud või vanandatud efektiga peegleid. End pidevalt sellistest peeglitest vaadates võid aja jooksul ka iseennast moonutatu või vananenuna tundma hakata ja see pole kohe kindlasti hea.

Allikas: openspacesfengshui.com

LOE LISAKS: