Esmapilgul ei usukski, et 28,6 ruutmeetril paiknev kodu, mis mahutab kaks magamisaset, võiks mõjuda avaralt ja päikseküllaselt. Sisekujundaja Kairi Randma on sisustuses lähtunud skandinaavialikust joonest ning lihtsatest ja kaasaegsetest lahendustest. Tulemus on tagasihoidlik, kuid selle arvel ongi ruumi jätkunud just avarusele, kus silm puhata saab.

Värvigamma varieerub hallidel-valgetel-mustadel toonidel, millele lisab pehmust soe ja hele puit. Et lisada korterile pisut värvi ja värskust, otsustati kollaste sisustuselementide kasuks.

Elutoa märksõnaks on minimalism. Et tulemus liiga karge ja steriilsena ei mõjuks, toodi pehmust sisse rombikujuliste kodutekstiilidega. Omal kohal on Eesti tootja Narma mustriline vaip. Konkreetse nüansi toovad interjööri tumedates raamides pildid ja tekstid. Et pisikesest elutoast võimalikult funktsionaalne paigake kujundada, telliti erimõõdus lahtikäiv diivan, kus vajadusel külalisi majutada.

Teine fuktsionaalne lahendus elutoas on kõrge söögilaud kahele, mis toimib samal ajal riiulina.

Ka köögis on ära kasutatud pisikest ruumi avaramaks muutvad nipid ja trikid. Kõrgläikega tööpind ja köögimööbel peegeldavad ruumi langevat valgust. Halli ja valge kaunis kooslus harmoneerub hästi ülejäänud korteri sisekujundusega.

Magamistuppa on hoolimata kitsast planeeringust mahutatud piisavalt lai kaheinimesevoodi. Voodi all on mahukas panipaik, mis toimub horisontaalse kapina.

Korteri juurde kuulub tuulevaikne klaasiga piiratud rõdu, kus hommikukohvi nautida.

Vaata rohkem pilte galeriist:

  • See kena kodu otsib üürilist. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: