Multifunktsionaalset KODA saab kohandada kohvikuks, suvilaks, klassiruumiks või hoopis kesklinna minivillaks. Sama suurepäraselt sobib ta aga ka kaasaegseks majutusasutuseks. Et moodumaja on hõlpsalt ja kiirelt kokku monteeritav, saab sellega nii ajutiselt kui ka püsivalt asustada vabu kohti linnaruumis. Öömajalistele peavarju pakkuv KODA seatakse sisse Mere puiesteele sadama ja vanalinna vahetusse lähedusse. Majutushinnad algavad 97 eurost öö eest.

Magamiskohti mahub nutikalt sisustatud ruumi neli. KODAs on elupinda täpsemalt 26,2 ruutmeetrit, lubades keskmisest hotellitoast suuremat avarust. Koda 178 mm õhukesed seinad on komposiitpaneelist, mille unikaalse purjemustriga betoonikiht võtab väsimata vastu UV kiirguse, vihma, tuule ja muud väliskeskkonna mõjud, kaitstud siseruumi pehme puit aga loob loomuliku mugavuse. Seina sees on vaakumisolatsioon, mis pakub ka südalinnas helidest ja mürast isoleeritud keskkonda.

Vaata rohkem pilte galeriist:

- 2016. aasta arhitektuurivaldkonna aastapreemiate jagamisel pälvis KODA Eesti Arhitektide Liidu Väikeobjekti preemia 2013-2015 (läks jagamisele); samuti valisid moodnekodu.ee lugejad Eesti Arhitektide Liidu nominentide hulgast KODA oma lemmikuks.

- Kui soovid ise omal nahal KODAs elamist proovida, vaata lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: