Lõbus treiler asendab rändava eluviisiga inimese jaoks imeliselt hästi pisikest korterit ja linnainimesele suvilat. Vagunelamu vaieldamatuks eeliseks on mobiilsus ja võimalus keskkonda vahetada, mis päästab elanikud ka pidevatest aiatöödest, kui need väga meelepärased pole.

Hommikuvõimlemiseks on selles kodus raske motivatsiooni mitte leida. Lisaks pakub ronimisseinaks kohandatud fassaad silmailu.

Treileri juures on suurt rõhku pööratud akende rohkusele ja loomulikule valgusele, mis on pisikeses elamises hädavajalik. Pimedatele õhtutundidele mõeldes on maja varustatud ka korraliku kunstvalgusega.

Lae kõrgus on 4 meetrit, mis võimaldab asetada eluruumid kahele tasapinnale. Esimesel korrusel asub köök ja söögituba. Teisele korrusele on viidud magamis- ja elutuba.

Võimalikult avara üldmulje loomiseks on laealused ruumid viidud treileri erinevatesse külgedesse ja köögis on säilitatud maksimaalne lae kõrgus.

Väike ruutmeetrite arv ei pea ilmtingimata tähendama pisikest söögilauda. Kööki mahub mugavalt sööma kuueliikmeline seltskond. Et elamises puuduvad kapid, mis niigi kitsast ruumist viimasegi valguse rööviks, funktsioneerivad istepingid ühtlasi panipaigana.

Kitsastes oludes ei ole järeleandmisi tehtud ka sisekujunduses, mis on helge ja kaasaegne. Massiivse mööbli asemel on otsustatud õhulisema kasuks ja kerged skandinaavialikud vormid sobituvad elamisse valatult.

Siinidele kinnitatud akent on võimalik üles lae alla rullida ja ühendada interjöör loodusega. Nii saab vajadusel köögist kujundada hoopis väliterrassi.

Magamistuba on pisike, kuid hubane ja igat arvel olevat ruutmeetrit kompenseerib vaade õue.

Vannituppa sattudes ei viita ükski detail ruumipuudusele. Olemas on nii vann kui ka panipaigad hügieenitarvetele.

LOE LISAKS: