Buss ise on lihtne Volkswagen T6 buss, mille tavapärane välimus ei reeda sugugi põnevat sisemust. Moormann hakkas elamubussi disainimina enda jaoks.

Mehe sõnul on tema elu suurim prioriteet vabadus ja elamubuss üks selle väljendusi. Nils Holger Moormann eelistab koguni oma ärireisidel elamubussi hotellile ja on neid palju kasutanud. Disaineri sõnul on elamubussidel seni olnud suureks puuduseks see, et need on kas liigselt luksuslikud või vastupidi — odavailmelised tehismaterjalidega viimistletud.

Nils Holger Moormann eemaldas bussi sisemust disainides kõik üleliigse, keskendudes viimistlusmaterjalidele ning detailide läbimõeldud valikule. Põrand on naturaalsest tammest, milles jooksevad libisemist takistavad kummist sooned. Laes on naturaalsed tammepuidust paneelid.

Puidust kapipinnad on kaetud mattipinnalise laminaadiga, mis puudutades mõjub siidselt ning millele ei jää sõrme- ega kriimustusjälgi. Kapinuppudel on tõhus lukustussüsteem, mis takistab uksi sõidu ajal lahti kukkumast või vibreerimast.

Roostevabast metallist köögitööpinda on süvistatud kraanikauss ja kaheauguline gaasipliit. Köögitööpinna servad on kolmest küljest pisut kõrgemad takistamaks vedeliku voolamist pinnalt.

Köögitarvikute hoidmiseks on bussis neli säilituspaika, millest kaks lahtitõmmatavad sahtlid. Sahtlite ja kapiuste servad on tammepuidust, mis lisab stiilse nüansi.

Kahekohaline sohva, mille kate sisaldab 95 % merinovilla, käib hõlpsasti lahti voodiks. Sohva all on kaks praktilist panipaika.

Kaks patja ja kaheinimesetekk koos voodipesuga kuulub bussivarustuse juurde. Pildi nurgas vasakul paistab Nils Holger Moormanni toodangus olev valgusti Rosi.

Voodisohva juures paikneb ka raamaturiiul, mille sisse süvistatud hubane meeleoluvalgus.

Raamaturiiuli kohal paikneb tehniliste seadmete juhtimispult.

Juhi kõrvalistme taga paikneb magnetkinnitusega jalapink, mille külge kinnitub magnetiga kingahari.

Bussi ühte säilitusboksi mahub kenasti kokkupandav jalgratas, mis bussi baasvarustuse hulka ei kuulu.

Ekstravarustuse hulka kuulub dušitelk, mille võib bussist väljapoole püstitada. Väikesest dušisegistist tuleb nii külma kui ka sooja vett.

Sellisega läheks matkale küll!