Stockholmi äärelinnas asuva korteri mõnusalt hubane ja eklektiline sisustus, mis kombineerib uut ja vana, ei reeda esmapilgul kuidagi, et elamine asub tegelikult 2010. aastal ehitatud uues majas. Elanikud on värvid, mustrid, põneva taustaga sisustusaksessuaarid ja kunstiteosed julgel, kuid maitsekal moel kõlama pannud.

Ookerkollastel seintel kohtuvad värviküllased absraktsed maalid mustvalgete fotodega. Värvidemängu ongi püütud pisut mahendavat tasakaalu tuua monokroomsete detailidega. Võimalust “üle vindi” minna võtab maha tagasihoidlik hiirehall diivan ja peaaegu märkamatu mustriga padjad.

Kui enamasti on halle ja valgeid kodusid kombeks vürtsitada värviliste kodutekstiilidega, siis siin on märgata vastupidist — kangad on mahedad hallid ja oliivirohelised ning domineerivad naturaalsed materjalid.

Magamistoa paneb särama lillemustriga tapeet ja vana maastikumaal.

Köök seevastu on helge ja valge, nagu skandinaavia stiilis kodudes tavaks.

Kuid seda mitte terves ruumis. Söögilaua taha jääv sein on võõbatud värskelt roheliseks. Et monotoonne pind liialt pealetükkivalt ei mõjuks, on siingi saavutatud tasakaalustatud efekt laheda värvilise maaliga.

Lastetuba kombineerib naturaalset puitu ja oliivitoone. Nari alumisest korrusest on tehtud mugav istumisnurk ja oma koht on ka mänguasjakollektsioonil.

Et korter asub esimesel korrusel, kuulub selle juurde ka mõnusalt avar privaatne terrass, mis asendab suurepäraselt pisemat aeda.

Allikas: Fantastic Frank

LOE LISAKS: