Kas kujutaksid ette, et sinu akende ees ripuksid vikerkaarevärvi kardinad? Nii minimalistlikusse vormi viidud lai värvispekter mõjub avaras ja karges interjööris maistekalt ning üllatavalt värskelt. Samad kardinad on ka Islandi lauljanna Björki kodus ja neid toodab Starstyling. Diivanit ehib sama tootja padi. Antiikne päranduseks saadud baarikapp vanaemalt ei meenuta männipuidust põrandal kaugeltki 1990ndate kitši, vaid lisab üldmuljesse väärikat aktsenti.

Erinevates toonides metallist aiatoolid elutoas ja köögis on meisterdanud omanik oma kätega Lõuna-Aafrikast ostetud 1950ndatest aastatest pärit aiatooli eeskujul. Ebamugav materjal on kasutajasõbralikumaks muudetud kunstkarusnahast katete abil. Kõrgete lagedega ruumi toob hubasust ja soojust julge punane sein. Kontrasti loob geomeetriline vaip, mille identset analoogi toodab muide Eesti bränd Narma.

Suur osa mööblist ongi pärandus vanematelt või vanavanematelt. Nii kohtuvad korteris stiilinäited mitmest generatsioonist. Mõnele esemele on antud ka uus elu — näiteks 1970ndatest pärit kapi sisemus on muudetud hoopis peegli ja riiulitega praktiliseks tualettlauaks. Eriline tähelepanu on korteris tekstiilidel. Romantilised lillemustrid on oskuslikult haakuma pandud psühhedeeliaga.

Rõhku on pööratud ka pisikestele, aga olulistele detailidele, mis korteri üldmuljes kaasa räägivad. Reisidelt toodud vidinad ja kingid sõpradelt ei ole peidetud kapisügavustesse, vaid on uhkelt toodud kaunistama kapipealseid ja laudu.

Köögi valgele tagaseinale lisavad lõbusa noodi üksikud värvilised kahhelplaadid.

Kui tekkis soov selles korteris peatuda, siis seda on võimalik teha majutusportaali Airbnb vahendusel.

Kui sulle meeldivad värvikad kodud, siis vaata ka neid lugusid: