1. Luksuslik eramu Mähel, 315.40 m2, 649 000 eurot

Arhitekt Riho Jagomägi projekti järgi 2006. aastal valminud eramu paistab silma hea ruumiplaneeringu, rohkete rõdude-terrasside ja muidugi suure aiaga, kus jagub ruumi ka basseinile.

Sisekujunduses domineerivad heledad värvid ja moodsad lahendused.

Avarust loovad igasse ilmakaarde avanevad suured aknad ja voolava ruumi printsiipi järgiv planeering.


2. Uus ja avar kodu Pärnamäe külas, 209.60 m2, 399 000 eurot

Hiljuti valminud eramu Viimsis Pärnamäe külas on hea näide sellest, et lihtsuses peitub oma võlu. Minimalistlikust aiast leiab hoolitsetud murulapi ja pisikese ala kividele ja kõrrelistele. Õueruumi krooniks on bassein, kuhu on eriti mõnus hüpata just siis, kui kõrvalhoones asuvas saunas leili võtta.

Interjöör on värske ja kaasaegne — põrandaid katab kaunis ja trendikas kalasabaparkett. Suure sametdiivani näol on rõhku pandud mugavusele. Oma koht on ka värvikatel kunstiteostel ja põneva disainiga valgustitel.

Lahedaid sisustusideid leiab isegi tualettruumist, kuhu on parketilippidest laotud kalasabamustriline efektne seinakate.


3. Muinasjutulise aiaga maja Soomra külas, 128.00 m2, 85 000€

Basseiniga elamise eest ei pea alati maksma hingehinda. Suvepealinn Pärnu külje alt leiab tõeliselt omanäolise kodu, mis paistab silma haruldaselt kauni ja hoolitsetud aiaga, mille sarnast just igalt poolt ei leia.

Endisesse suvilasse sisse seatud kodu on huvitava planeeringu ja omapäraste kaldseintega. Kodu keskmes on avara trepihalliga elutuba.

LOE LISAKS: