Kuidas luua asjalik, maitsekas ja isikupärane koolitüdruku tuba? Kuidas teha seda lihtsate vahendite ja ajakuluga? Oleme välja valinud mõne vahva idee.

Koolitüdruu tuba olgu äge

Noore neiu tuba peab olema esinduslik. Koolieas peegeldab tuba juba lapse enda iseloomu, mitte vaid vanemate dekoreerimisoskust. On oluline, et lapsed saaksid ennast oma toas vabalt väljendada. Julgustagem siis nende loovust, pakkudes välja ebatavalisi ideid ja lastes neil endil sisustuses kaasa rääkida. Lapse tuba on tema päris oma väike maailm, seal ei tohiks olla liiga palju piiranguid.

Värv on kõige efektiivsem ja taskukohasem sisustuselement, millega annab korda saata imesid. Lõputus valikus võiks vanem olla soovitaja, aga otsustamine jäägu siiski toa omanikule.

Tähtsaim sisustuselement — peegel

Tütarlapsele tuba kujundades ei saa üle ega ümber peeglist. Peegel peab toas olema ja mida suurem, seda parem. Peegli abil saab kitsale toale avarust anda ning nurka paigutatuna muudab peegel toa märksa hubasamaks. Tasub proovida! Lisaks saate lasta peegliklaasi paraja kuju ja suurusega lõigata ning meelepäraselt raamida.

Sahtlitega peeglilaud on väga praktiline. Pealegi näeb see ilus välja ja muudab toa palju elegantsemaks. Kui aga ruumi napib, saab mõistliku peeglilaua lihtsa seinariiuli abil lahendada.

Loominguline ja isnpireeriv töölaud

Kui öeldakse, et mäng on lapse kõige tähtsam töö, siis näib, et kooli minnes saab tähtsamaks õppimine. Seega on väga oluline, et ka kodune keskkond soodustaks koolitööle keskendumist.

Ideaalne kirjutuslaua paigustus näeb ette vaadet aknast välja või vähemalt üle ruumi. On hea, kui õppides saab vahel silmi puhata ning kaugusse vaadata. Ruumipuudusel peame aga tihti kirjutuslaua vastu seina paigutama. Sellisel juhul aitab igava seina dekoreerimine põnevaks. Pange seinale korgist või muust pehmest materjalist tahvel, millele meelepäraseid fotosid, meeldetuletusi ja muud toredat kinnitada. Inspireerivad ideetahvlid teevad õppimise palju meeldivamaks ja laps saab neid oma äranägemise järgi alati ümber kujundada.

Tüll ja haldjatulukesed

Romantiline stiil on moes igas vanuses. Oleme välja otsinud kõige lihtsama viisi, kuidas tütarlapse toale soodsate vahenditega haldjalikku vunki anda. Vaja läheb vaid heledat kardinatülli, rõngast, mille külge kangas kinnitada, niiti, nõela ning konksu, millega kardin lakke kinnitada. Kõik tarvikud on saadaval hästi varustatud kangapoodides. Haldjatulukesed on meil kõigil ju jõuludest alles.

Tuled on popid

Tuled on populaarsed. Need loovad isikupära ja meeleolu, pakkudes lõputuid dekoreerimisvõimalusi. On võimalik osta nii valmis kujul valgusteid kui ka LED-kaablit, millest ise meelepärane valgusti valmistada.

Võib katsetada ka neoovärvides tulukestega, aga siin tuleb jälgida, et liiale ei lähe.

Võluvsalt lihtsad seinamustrid

Alati võluv Skandinaavia stiil köidab oma puhtuse ja korrapäraga. Lastetuppa sobivad karged minimalistlikud seinamustrid oma lihtsuses hästi.


Allikas: stencilit.co

LOE VEEL: