1. Luksuslik eramu Pirita liivaranna ääres, 435.6 m², 858 900€

Üheksa toaga maja pakub talveperioodiks tõeliselt idüllilist äraolemist, sest mõeldud on nii basseini kui ka talveaia peale. Esimesel korrusel asuvad tuulekoda ja esik, söögituba avatud kööginurgaga, hall, saun koos abiruumidega, basseiniruum talveaiaga, garaaž ja abiruumid. Söögitoast pääseb köetavale klaasseintega verandale. Hallis asuva trepi kaudu pääseb teise korruse elutuppa ja sealt edasi teistesse tubadesse ja abiruumidesse.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Suurejoonelise koduspaaga elamine Tartus Tammelinnas, 368.1 m², 530 000€

Eramu Tammelinnas paistab silma oma hubase ja valgusküllase interjööri ning ägeda koduspaaga, kuhu kuulub mõistagi ka korralik saun. Kuuetoalise maja esimesel korrusel asuvad avar esik ja mahukas garderoob, köök-söögituba, elutuba, wc, pesuruum basseiniga, saun, kaks suurt panipaika-ladu, garaaž kahele autole ning suur majatagune terrass. Teiselt korruselt leiab kolm magamistuba, kodukontori, suure ja avara halli, vannitoa ja veel suur magamistoa koos duširuumi ja garderoobiga.



Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Avar ja valgusküllane eramu Haaberstis, 625.8 m², 1 575 000€

Hiiglaslik kaheksa toaga maja Tallinnas Haabersti linnaosas paistab silma avara ruumiplaneeringu ja lummavate vaadetega. Muidugi ei puudu maja juurest ka hoolitsetud aed, terrassid ja luksuslik basseiniga koduspaa, kus aastaringselt vee- ja saunamõnusid nautida.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Kaunis eramu Sausti külas, 316 m², 1 100 000€

Vaid paarikümne minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast leiab ühe privaatse ja kauni kodu.
Maja on ehitatud 2010 a. ja müüakse koos kogu sisustusega. Nii välis- kui ka siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Majas on kokku 5 tuba, millest 3 on magamistoad.
Kõikidest tubadest avanevad kaunid vaated metsatukkadele ja niitudele, mis ümbritsevad maja. Üheks vaieldamatuks pärliks maja juures on avar koduspaa, kuhu kuulub puuküttega saun, bassein, kümblusbassein ja talveaed kaminaga.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

5. Luksuslik elamine Haaberstis, 520 m2, 1 200 000€

Väga nutika planeeringuga villa vastab ka kõige nõudlikumale maitsele ning paistab silma ülimalt hedonistlike lahendustega. Esimesel korrusel asub avar kaminaga elutuba; modernne köök, mis on varustatud kvaliteetse kodutehnikaga ja muidugi suur spaakompleks väljapääsuga terrassile, kus on ka suvel tore päikest võtta või grillida. Spaas teevad olemise mugavaks vastuvoolusüsteemiga bassein, neljakohaline mullivann, puukerisega saun, aurusaun ja pesemisruum.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: