1. Merevaate ja suure katuseterrassiga eramu Miidurannas, 801.1 m2, 3 000 000 eurot

Aivo Schultsi kavandatud neofunktsionalistlik villa on valminud 2008. aastal ning rekonstrueeritud aastatel 2014-2015. Maja paistab silma oma suure ja võimsa katuseterrassiga, kust ei puudu ka korralik panoraamvaatega väliköök.

Maja suletud netopind 801,1 ruutmeetrit, millele lisandub terasside pind 154,2 m2. Esimesel korrusel asuvad esinduslik hall kahe garderoobiga, kaks magamistuba, millest ühest on pääs verandale, galerii, saun, suur majapidamisruum ning tualett vannitoaga. Teisel korrusel paiknevad avar elutuba, köök (13,7m2) ning neli erinevas suuruses terrassi. Samuti asub siin suur magamistuba koos vannitoa ja garderoobiga.

Maja 0-korrusel asuvad garaaž kahele autole, esik, mitmed panipaigad, tehno- ja serveriruum, veinikelder koos puhke- ja majapidamisruumidega, hobiruum, wc ning saunakompleks koos spordisaaliga.

Elamises on kasutatud vaid parima kvaliteediga ehitus- ja viimistlusmaterjale. Hoone sisekujundus on maitsekalt must-valges koloriidis ning sisustuses kohtab Eichholtz´i ja RH Living disainielemente. Suurem osa mööblist on valminud eritellimusena.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Modernne basseiniga villa Meriväljal, 744.10m2, 2 600 000 eurot

Suursugune ja ainulaadne eramu asub mereäärses ja turvalises piirkonnas, kus kõik eluks vajalik on läheduses olemas. Tallinna kesklinn asub vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel. Mugavust lisab “targa maja” lahendus ja kinnistut aitab hooldada automaatne kastmissüsteem.

Tube on elamises seitse. Mahedates toonides sisekujundus rõhutab veelgi avarat planeeringut ja valgusküllaseid ruume. Mõistagi on siingi kasutatud vaid kvaliteetseid viimistlusmaterjale ja luksuslikku sisustust.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Oma liivarannaga villa Suurupis, 468.00m2, 1 799 000 eurot

Avara planeeringuga eramu mere ja looduskaitsealaga piiritletud krundil valmis 2014. aastal arhitekt Allan Strusi projekti järgi. Elegantse joonega maja välisilmes segunevad neoklassitsistlikud mõjutused kaasaegsega. Maja ümber on maastikuarhitekt Merilen Mentaal kujundanud tõeliselt kauni terrassidega iluaia, kust ei puudu ka viljapuud- ja põõsad.

Villa interjööri on projekteerinud New Yorgis ja Londonis õppinud sisearhitekt. Kasutatud on parima kvaliteediga ehitusmaterjale ja luksuslikke looduslikke viimistlusmaterjale.

Maja põhiplaneering on märkimisväärselt hästi lahendatud. Majja sisenedes tervitab külalist elegantne esik, kust avaneb vaade otse merele. Esimesel korrusel asub kunstiga täidetud elutuba, valgusküllane marmori ja puiduga sisustatud köök, söögituba, kabinet, jõusaal ja sanitaarruumid.

Elegantne paekivist trepp viib teisele korrusele, kus asub suur magamistuba koos luksusliku vannitoa ja kahe garderoobiga, kolm täiendavat oma vannitoaga magamistuba ning avar pere- ja meediatuba.

Huvi korral vaata lähemalt City24 lehelt.

4. Lummavate vaadetega eramu Tiskres, 476.50m2, 1 550 000 eurot

2014. aastal valminud moodsa eramu merepoolne külg on klaaspindadest — akendest avanevad lummavad vaated merele igal kellaajal ja aastaajal!


Interjöör paistab silma avara planeeringu ja kõrgete lagede poolest. Kaminad on nii esimesel kui ka teisel korrusel. Terrassid avanevad nii mere kui ka hoovi poole.

Sisekujundus on õrn, õhuline ja romantiline. Erinevatest tubadest leiab palju lillemustreid ja mahedaid toone.

Hoone esimesel korrusel asub avar kaminaga elutuba ja köök, magamistuba koos oma duširuumi ja garderoobiga, teine tuba otstarbega vastavalt soovile või vajadusele, esik koos tehnilise ruumi ja tualetiga; Teisel korrusel asuvad kaminaga trepihall, kaks magamistuba koos oma duširuumi/tualeti ja garderoobiga, merepoolne terrass ja avar vannituba koos kahe saunaga — aurusauna ja leilisaunaga.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

5. Kaunilt renoveeritud Kiviloo mõis, 999.20m2, 999 000 eurot

Tallinnast 30 minuti autosõidu kaugusel asuvat mõisa on esmakordselt mainitud 1413. aastal, kui Kaunissaares paiknenud Tallinna piiskopi peamõis toodi üle Kiviloole. Jõe ja kaitsevööndiga piiritletud alale ehitati piiskoplinnus, mis Liivi sõja käigus hävis. Peale sõda rajati tulekahjus hävinud hoone asemele uus residents, mis kuulus 17.-18. sajandil mitmetele omanikele. 1842. aastal läks mõis von Stackelbergide aadliperekonna valdusesse, kuhu jäi kuni 1919. aasta võõrandamiseni. Praegune historitsistlikus stiilis häärber püstitati alles aastatel 1905-1910 endise puidust hoone asemele. Mõisa keerulist minevikku meenutavad tagahoovis asuvad linnuse varemed.

Mõned aastad tagasi läbis historitsislike joontega mõis suurema renoveerimise, mille käigus paigaldati uus katus, korrastati fassaadi, küttekoldeid ja siseviimistlust. Interjöör on maitsekalt elegantne ja harmoneerub hoone arhitektuurse stiili ja ümbritseva mõisamiljööga. Luksuslikust residentsist leiab ka põneva ajalooga mööblit — näiteks ehib uhket antiikkappi fuajees ümbritsevat loodust kujutav maaling.

Esimesel korrusel paikneb ajastutruult kujundatud trepihall, saal, kabinet, veranda, jõevaatega terrass, ruumikas profiköök, söögisaal koos kaminaruumiga, mitmed koridorid ja vaheruumid ning magamistoad. Suurejoonelisust rõhutavatele laekarniisidele ja paarisustele ning ajastutruule sisustusele lisavad kaasaegset hõngu heledad puitpõrandad.

Nostalgiliselt lillemustriliste tapeetide asemel paistab elamises silma julge värvivalik — särtsakad oranžid ja trendikad rohelised-hallid kompavad piire vana ja väärika ning julge ja kaasaegse vahel. Kunagiste mõisnike jahikirele viitavad arvukad trofeed seintel.

Teisel korrusel ja pööningul paiknevad kontoriruumid ja vannitubadega magamistoad. Esimeselt korruselt pääseb jõevaatega terrassile, mida ümbritseb üle 14 hektari suurune looduskaunis kõrghaljastusega kinnistu.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

6. Peetri mõis Viljandi külje all, 768 m2, 1 420 000€

Peetri mõis on 1912. aastal Heimtali mõisniku Siversi poolt balti-saksa arhitekti Otto Wildau projekti järgi ehitatud juugendhäärber. Kaunis ja hubane kompleks, mis on renoveeritud ühepereelamuks. Võrratu välisilmega häärber asub kolme tiigi kaldal parkmetsas. Kompleksi kuuluvad häärber 580 m2, tall-tõllakuur 168 m2, laste mänguväljak ja tenniseväljak. Tallis on küttega sadularuum ja boksid neljale hobusele.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: