Luksuslikus 325-ruutmeetrises häärberis on neli magamistuba ja kolm vannituba. Andaluusia-pärast hõngu kannavad edasi mitmed mõnusad välialad, kus saab aega veeta kas päevitades või varjus puhates. Privaatne ujumisbassein on köetav ja garaažis on kohad kahele autole.

Villa on on oskuslikult renoveeritud ja sisustatud Rootsi disaineri käe all. Kasutatud on mõistagi vaid kvaliteetseid materjale, sisustust ja tehnikat.

Valgust ja avarust jagub igasse ruumi ning seda rõhutavad hästi heledad toonid ja hästi valitud materjalid. Köögipõrandaid katab kaunis ja elegantne valge marmor.

Elamisest leiab pisut ka põhjamaist hõngu ja skandinaavialikku joont — elutoa ja magamistubade põrandad on kaetud Soome puiduga.

Lõuna suunas asetsevast villast avanevad suurepärased vaated Vahemerele ning rannad ja Marbella keskus jäävad vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele. Hästi välja arenenud villadest koosnevas urbanisatsioonis on 24 h valve. Ümbruses on ka poed, restoranid, supermarket ja eestlaste seas kõige populaarsem tenniseklubi.

Vaata rohkem pilte sellest imelisest elamisest klikkides galeriil:

LOE LISAKS: