Esikus tervitavad sisenejat mõnusalt teravad kontrastid — seinad on värvitud poolenisti mustaks, millele pakub tasakaalu malbe valge. Et tulemus silmale üleliia terav ei oleks, on põrandale valitud täpselt parasjagu kirju vaip.

Esikust võib sammud seada esmalt avarasse elutuppa, millega on ühendatud köök ja söögituba. Ajaloolises majas asuva korteri muudavad eriliseks kõrged laed ja uhked laekarniisid, mis kenasti hallilt taustalt välja tulevad. Korteris hinnatakse möödunud sajandi keskpaiga Skandinaavia disaini — sellest annavad tunnistust nii diivan, tugitool kui ka vanamoodsalt praktiline kodukontor.

Kui köögimööbli osas on suuremad nõudmised, kui olemasolev ruum seda võimaldab, tasub asjale loovalt läheneda. Selles köögis on köögimööblit pikendatud elutuppa välja.

Et kööki võimalikult kompaktsena hoida, on läbivaks tooniks valge — hea nipp kitsas ruumis avarust tekitada!

Halli tooni mahedamad variatsioonid leiab elutoa ja köögiga ühendatud söögitoast, kuhu on kujundatud pisike ja hubane istumisala. Meeleolu lisab lahe jänkudega pilt seinal!

Elutoast teisele poole avaneb sinakashallides varjundites magamistuba.

Lahe idee on asendada tavapärane öökapp hoopis seina külge kinnitatud sahtlikesega. Peegel õiges kohas lisab ruumile mõõdet.

Garderoob asub seina taga olevas nišikeses.

Kuigi 63-ruutmeetrises elamises on tube kõigest kaks, on praktiline kasutus leitud ka tube ühendavatele koridoridele ja vaheruumidele. Privaatne kodukontor ei nõua siin üldsegi palju ruumi.

Algupäraselt panipaigana toiminud pisike tuba on muudetud lastetoaks. Kuigi ruumi napib, on hubasust see-eest kuhjaga.

Vannituba on pisike ja lihtne!

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: