Malbelt halli ja valgega dekoeeritud vannitoas on mulje tühjusest lõhutud ühe silmatorkava detailiga, milleks on vasekarva valamu.

Selles kodus pole paljuks peetud üleüldse värvidest loobuda. 100% valges vannitoas koondub tähelepanu laheda disainiga vannile ja valgeks värvitud puupakule.

Lihtne interjöör, mida rikastavad lihtsad, kuid efektsed elemendid — mustast metallist alus valamule ja lõbus punane veekraan.

Valget ruumi aitavad täita geomeetrilised vormid ja kaks tasapinda — triibuline põrandakivi kõrgemal ja elegantne kalasabaparkett madalamal.

Miks mitte proovida vannitoas ka pisut teistsuguseid materjale — näiteks vaseplaate ja peensuseni lihvitud betooni.

Helgelt valges vannitoas loovad aktsenti tilgakujulised valgustid. Rõõmsamat varjundit lisab Portugali päritolu virsikukarva marmor.

Pööningukorrusele ehitatud vannituba asetseb eraldiseisvas valges kuubis. Tänu valgele värvile jagub nii valgust kui õhulisust.

Foto: Five AM

Kui elamist ümbritsevad suurepärased vaated, tuleb seda igal juhul ära kasutada. Lihtsa ruumi taustal hakkab domineerima mitte ruum ise, vaid hoopis aknast avanev vaade.

Vaadet vannitoast võib nautida ka teistmoodi. Siin on aken toodud põrandale võimalikult lähedale.

Mitte kõik minimalistlikud ruumid ei pea ilmtingimata särama valgest. Siin on kombineeritud puitmaterjale ja betooni, aktsendiks särtsakad sirmid.

Kui sulgi on kodus tervikliku kujundusega inspireeriv vannituba, siis osale fotovõistluse „moodnekodu aasta auhinnad 2017“ vaheauhinna võistlusel kategoorias VANNITUBA. Võitja selgub rahvahääletusel juunikuu lõpus ja vaheauhinna, 250-eurose kinkekaardi on välja pannud Balteco.

Võistlusel saab osaleda kuues kategoorias ja selgub ka rahva lemmik. Saada pildid oma vannitoast, elutoast, magamistoast, köögist või nutikast kodulahendusest. Auhinnafond on kokku 6000 eurot. Võistluse peaauhinna, 2000 € aiamaja on välja pannud Nordikwood (võitja selgitab žürii).

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: