Vesi sümboliseerib emotsioone kõikides oma vormides ja värvingutes. Esmapilgul on vesi rahulik, kuid selle taga on suur sisemine jõud, mis võib hävitada kõik oma teel. Vaikuse ja rahuga on seotud ilu, nautlemine, ka kunst kõikides oma väljendustes.

Vesised aksessuaarid...

Vee energias inimesed (sünniaasta viimane number 2 või 3, näiteks 2012 ja 2013) on tugevad ja võimekad. Nad oskavad maailma näha tervikuna ja tegelevad meelsasti igasuguste uuendustega teaduses, kunstis ja oma kodus.

Vee aasta inimeste positiivsete iseloomuomaduste hulka kuuluvad empaatiavõime, oskus samastuda teisega. Nad on altid suhtlema ja vajadusel artistlikud, luues enda ümber rõõmu ja naeru. Suhetes teistega panustavad nad lihtsusele, üksteise austamisele. Nende jaoks on väga oluline kuulumine kuhugi: perekonda, sõpruskonda — olla nagu tilk vett suures meres. Nende jaoks on oluline, kust nad on tulnud ja kus on nende juured.

Vee energias elutuba iseloomustab sinakad-hallikad toonid, õhulisus ja voolamise tunne

Kuidas kajastub eelnev Vee elemendis sündinu kodus?

Vee kodu saadab lõpetamata vorm. Tundub, et kui vaadata ruumi ühe nurga alt, on üks mulje, ja teise nurga alt jääb hoopis teistsugune mulje. Ruumis toimub pidev muutumine, kasv, kahanemine, teisenemine. Tihti on Vee energiaga kodud väga heledad. Ruumides peab olema piisavalt õhku ja jahedust. Vee energiat kandvad materjalid on klaas, peegel, läikivad objektid, külmad kangad (siid, atlass), lisaks akvaarium, purskkaev, klaasimängud — vitraaž.

Klassikaline vee stiihias ruum

Vee elemendi värvid on mustjassinine, hall, üldiselt kõik sinakasvalged ja sinakasmustad toonid. Kui soovite Vee väge endas tõsta, kasutage oma kodu kujunduses ja riietuses (ka aluspesus, sest värvi energia ei pea olema nähtav) musta, metalset, läikivat või tumesinist tooni. Vee vorm on laineline, looklev ehk kõverjoon. Ehituskunstis on parimad Vee stiihia esindajad voolujoonelise fassaadiga hooned, mida tänapäeva linnakujunduses näeb väga palju.

  • Maa elemendi kodu kohta saad lugeda SIIT.
  • Metalli elemendi kodu kohta SIIT.

14. septembril algab Seeder Konsultatsioonid OÜ selle õppeaasta ainus feng shui algkursus, loe lähemalt SIIT.