@alisheinleht mõnusalt hubane kodu on meid võlunud esimesest fotost alates. Kontolt peegelduvalt mõnusalt romantilisse ja maalähedasse maailma tahakski imetlema jääda ning seejärel ehk ise ka maale kolida.

@almost_everything_thrifted kontolt leiame mõnusalt nostalgilise jõulupuu, mis kaunistatud hetkel ülipopulaarse karra ning isikupäraste ehetega.

@omadegakodus on klassikaliselt traditsionaalses koloriidis - tulemuseks lihtne ja elegantne jõulumeeleolus kodu.

@mo_kodu kontolt leidsime elegantse viisi, kuidas jõulumeeleolu ka magamistuppa tuua. Piisab vaid strateegiliselt paigutatud rohelisest ja õrnadest tuledest!

@valgejahelge jagab tulede sära ja valge värviga võluvat elutuba. Suurepäraselt rikkaliku tulemuse saavutab edukalt ka minimaalse värvikasutusega!

@liisivali, kelle väikest kodust tsaariaegses majas tegime eelmine aasta ka loo, on oma elutoa sel korral värskendavalt kollast värvi aktsentide ja lipsukestega kaunistanud.

@koplikaak inspireerib aga jõuludele värviliselt, siiruviiruliselt ja samas minimalistlikult lähenema! Rõõmu ja lõbu peab ikka ka kujunduses olema!

@sulevimae_makeover loob oma nulu ja maitsekate ehetega helge ja nostalgilise meeleolu. Kõrvalolev kamin ja kaunilt voogavad kardinad ainult rõhutavad seda tunnetust.