Angela pere jõuluhõnguline terrass on eriline selle poolest, et see on kasutusel ka talvel. Selleks, et kogu pere saaks talverõõme nautida ja palju värskes õhus viibida, kujundati uue kodu terrass mõnusalt mänguliseks puhkenurgaks. Pere pesamuna jaoks on elu esimene lumi üks põnevaim avastusrõõm ja seepärast paigutati terrassile kuuse alla ka lapse lemmik — kiikuv lammas. Sel ajal kui pisikesed õues lustivad või lõunaund magavad, saab end sooja pleedi mähituna terrassil lemmikraamatut lugeda. Õhtuti, mil pisikesed juba toas magavad, on terrassil küünlavalguses mõnus teed juua ja päeva sündmusi arutada. Rõhku on pandud muidugi ka tubasele elule, mida kaunistavad pühade ajal küünlad, valguspallid ning nulust ja käbidest lauaseaded. Laste jaoks on kõige olulisem armsad päkapikud välja otsida ja neid kodus erinevatesse paikadesse „poetada“. Just nende päkapikkude juurest leiab hommikuti ka mõne toreda üllatuse. Ka pühadelaual rõõmustavad lapsi just nende taldrikutele asetatud pisikesed päkapikud. Pühadelaualt ei puudu ka perele õnne toov Madonna ingel.

Kõikide finalistidega saad tutvuda SIIN.

Auhinnaks on mõnus olemine kahele maalilisel Viirelaiu saarel — paketti kuulub Restoran Rado kevadine õhtusöök koos majutusega deluxe toas. Eksklusiivne pakett sisaldab ka transporti saarele ja tagasi, hommikusööki ja sauna. Samuti saab maitsta kohalikke peeneid napsusid. Viirelaiu külastus toimub 30.04.2021.

Viirelaiule tuleb külla meisterkokk RADO ja võitjat üllatab ta kevadise erimenüüga, kuhu kuuluvad üllatavad road, mida tavaliselt restoranist ei leia. Lisaks valib sommeljee söökide kõrvale spetsiaalselt selleks õhtusöögiks valitud ja Eestisse toodud veine. Viirelaiu saare kohta saad lugeda lähemalt SIIT.