Nagu tüüpilisele Stockholmi stiilis sisekujundusele kohane, domineerib ka selles Vasastani linnajaos asuvas korteris valge värv. Kuigi valgeks on võõbatud nii seinad, laed kui ka põrandad, ei mõju tulemus igavalt ega steriilselt. Tähelepanu on pööratud igale detailile ja ruumi sattuvale värvitoonile, mis oma sümbioosis suudavad luua suurepärase harmoonia.

146-ruutmeetrisel pinnal asuva kodu keskpunktiks on avar, läbi kahe korruse kõrguv köök. Kui pööningute puhul võivad katuseviilud mõnikord sisustamisel parajat peavalu valmistada, siis siinne köök on hea näide sellest, kuidas kasutada targalt ära iga sentimeeter. Katuseviilu asendit järgivad köögikapid lisavad ruumile karakterit ja dünaamikat, mida omakorda rõhutab tumeda-heleda oskuslikult väljamängitud kontrast.
Köögimööbli tööpind on marmorist. Seevastu põrandaid katavad heledaks õlitatud okaspuust lauad, mis pakuvad küllaltki soodsat altnernatiivi väärispuidule.
Kuigi korter on kujundatud ülimalt lihtsaks ja tagasihoidlikuks, on mulje pigem väärikalt luksuslik — ja seda ilma igasuguse dekoori või üleliigsete nipsasjadeta. Loosung “vähem on rohkem” kehtib siinse elamise kohta ideaalselt. Et kitsas katuealune tunduks avarama, on siin julgesti kasutatud klaasi.
Üldisele heledale foonile on toodud kontrastiks tagasihoidlikus koguses värve — pisut sinepikollast, roosat ja näpuotsaga rohelist.
Minimalistlik joon läbib ka vannituba. Mitte ühtegi ülekuhjatud riiulit ega põhjendamatul hulgal värve! Vajamineva kraami peidab silma alt ära mahukas valamukapp. Ka vannitoas on kombineeritud omavahel luksuslikke ja soodsaid materjale — nii kohtub marmor taskukohase ja lihtsa nn metrooplaadiga — on ju paljudes maailma metroodes kasutusel visuaalselt sarnane valge seinaplaat.
Interjööri täiendab pisike terass, millelt avaneb vaade linnale.
  • See kena korter Stockholmis on müügis. Rohkem pilte ja infot näed SIIT.