1. Jaanus Orgusaare laevalgusti “8CELLS”

Ühesuurustest õhukestest lennukivineerist ringidest kokku pandud meeleoluvalgusti avab vaatlejale ruumi eri osades liikudes uusi vaateid ja dimensioone — kuubist kuni täht-tetraeedrini. Läbikumav puit ja valgusti struktuur loovad õdusa meeleolu. 8CELLS lambi struktuuri võib võrrelda seebimullidega, mis pindpinevas olekus omavahel tõmbuvad, ning jaotavad materjali ja massi proportsionaalselt, samal ajal säilitades sünergiaks vajalikku vormi ja tihedust. Tõmbumise tagajärjel saavad mullidest hulktahukad, mis kombineerivad kuusnurki ja nelinurki. Fotod: jaanusorgusaar.com

2. Tõnis Vellama “X Position C”

Disainilt lihtne, kuid koloriidilt julge lühter asendab talvisel hooajal veidikenegi suvist värvideküllust. Alumiiniumist karkassil säravad energiasäästlikud LED pirnid.

Foto: Eesti Disaini Maja

3. Pulo rippvalgusti puidust detailiga

PULO loojateks on kaks disaini armastavat treialit — Kati ja Liis. Minimalistliku käekirjaga disain valmib säästlikul tootmisviisil ning toodangu juures kasutatakse Bolefloor põrandate tootmisjääke. Kõikides valgustites on kasutusel LED valgusallikad.

Foto: pulo.ee

4. Tarmo Luisu valgustid sarjast “Universal”

Üks tõsine põrandalamp ja asjalik laualamp kulub ära igasse elamisse. Tarmo Luisu valgustid sarjast “Universal” on ajatu ja kergelt industriaalse moega.

Foto: Eesti Disaini Maja

5. SU Valguse lillepott ja valgusti kaks ühes

Unustada ei tasuks ka aeda. Lillepott ja valgusti kaks ühes valgustab kenasti sügisesi õitsejaid ja loob terrassil hubase meeleolu. Iga valgusti valmib käsitööna kvaliteetsetest ja keskkonnasõbralikest materjalidest.

Foto: SU Valgus

LOE LISAKS:

TEE ISE: viis leidlikku ja lihtsasti valmivat valgustit

10 nippi sisekujundajatelt — kuidas kujundada elamist nagu professionaal

NÕUANDEID: Kuidas plaanida koju toimivat esikut?