Samuti on majas elanud terve rida Tartu Ülikooli professoreid ja kultuuritegelasi.

Nii nagu väärikas eas hoonele kohane, on ka selles asuv korter kantud ajaloolisest hingusest. Kümme aastat tagasi sai kodu põhjalikult renoveeritud ning remondi käigus vahetati aknad vastavalt muinsuskaitse nõudmistele, renoveeriti vanad uksed, taastati krohvitud seinapinnad ja fragment ajaloolisest dekoratiivmaalingust. Planeering järgib aga kaasaegsele kodule omast joont — kodu keskpunktiks on avar ja valgusküllane köök-elutuba.

Korteri sisustus on moodsalt vanamoodne. Elamises leidub palju kordatehtud antiikmööblit, millele vastandub värske ja kaasaegne kunst seintel. Maalid ja graafilised lehed pärinevad erinevatelt autoritelt: Priit Pangsepalt, Ilmar Kruusamäelt, Peeter Allikult, Ilmar Malinilt, Leonhard Lapinilt ja teistelt tuntud Eesti nimedelt.

Korteri põrandaid katab suures ulatuses vana ja autentne põrandalaud. Tähelepanuväärne on ka algupärane laudislagi ehk "poola lagi".

Köögimööbliks on kohandatud antiikne kapp. Stiilse ja omapärase lahendusena on tavapärane nõudekapp asendatud otse seinale kinnitatud nõuderestiga. Söögilaua tagant leiab lisaks toolidele ka ekstravagantse diivani.

Maja nurgaosas asuva magamistoa muudavad valgusküllaseks kahte eri suunda avanevad aknad.

Vannituba on boheemlaslikult luksuslik paik, kus on mõnus küünlavalgel vanni võtta või kunsti imetleda. Valamukappe asendavad nostalgilised punutud korvid.

LOE LISAKS: