1. Ökoloogilistest materjalidest suvekodu Mammaste külas, 224 m2, 127 000€

Maja on renoveeritud ökoloogilisi printsiipe silmas pidades. Võtmesõnadeks on looduslikud materjalid ja taaskasutus. Kombineerides valitud materjalid ürgväärtustega on tulemuseks ülimalt mõnusa puhta energeetikaga isehingav ökokodu. Välisseinte soojustamisel on lisaks villale kasutatud pilliroomatte ja savi. Siseviimistluses annavad tooni naturaalne puit, savikrohv ja tadelakt, tagades maja loomuliku hingamise. Loomulikult on igas eeskujulikus eestlaslikus kotuses olemas ka ehtne ahi ja soojamüüriga pliit. Ka saunaahi ja keris on puuküttega.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Armastusega renoveeritud maja Ahja jõe kaldal, Valgemetsa külas, 103.8 m2, 130 000€

1930. aastal ehitatud ja hiljuti renoveeritud elamine paistab silma nii oma ehedalt maalähedase sisekujunduse kui ka looduskauni asukohaga. Imeilus männimetsaline krunt ulatub kõrgelt kaldalt alla Ahja jõeni, kus palaval suvepäeval suplemas käia. Kinnistul on kaks maja — kahe rõdu, veranda, terrassi ja viie toaga elumaja ja abihoone sauna, puhkeruumi, kuuri, garaaži ja katusealuse avara suvetoaga.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Saunaga suvila Lauga järve kaldal, 60 m2, 84 900€

Pisike saun-suvila asub 10 meetri kaugusel veepiirist ning selle juurde kuulub 2800 m2 suurune kinnistu. Avaral terrassil asub tünnisaun, kus võib nautida imelisi loodusvaateid Lauga järvele ja päikeseloojangud järve taha. Samuti avaneb järvele vaade leiliruumist. Planeeringult asub saunamajas eesruum, duširuum, wc, leiliruum ja katusealune magamistuba. Kalarikkast Lauga järvest saab õngitsemas käia latikaid, hauge, kokre ja ahvenat.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Lepistu koolihoone Roosiku külas, 683 m², 279 000€

Kui hindad aktiivset puhkust ja soovid suvitamise asemel hoopis oma pisikest turismiäri ajada või küla seltsielu edendada, siis endises Lepistu koolihoones on selleks suurepärane võimalus — lisaks kahele õdusale korterile asub seal hubane kohvik koos ainulaadse šokolaaditehasega. Majas tegutsevad laste huviringid ja hoone vastas asuvas Roosiku küla pargis korraldatakse Südamemuusika Festivali. Hoone asub idüllilises Võrumaa külas Rõuge ja Antsla valla piirimail Mustjõe kaldal.

Huvi korral vaata lähemalt City24.ee kinnisvaraportaalist.

5. Oma järveosaga kinnistu Antsu külas, 208.8 m2, 250 000€

Järveäärsel kinnistul paiknevad palkmaja, suvemaja, kuur, saun, kaev ja kasvuhoone. Palkmaja on ehitatud mäenõlva kohale, majas on kaks magamistuba, vannituba, esik, elutuba avatud köögiga ning nariga magamiskoht. Pilkupüüdvaks elemendiks on avar terrass vaatega järvele.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee portaalist.

LOE LISAKS: