Korteri 147 m2 vajas head kätt ja silma. Koostöö sujus väga hästi, Marit tegutses operatiivselt ja kui ehitaja lasi käed rippu ja ütles, et tema ei oska, siis Marit tuli kohale ning tegi puust ette ja punaseks, kuidas käib. Seega on Tarmo sõnul väga oluline sünergia tellija ja sisekujundaja vahel.

Kõige raskem oli materjalide tassimine viiendale korrusele. Ehitaja jaoks oli ilmselt üsna keeruline ka valguskarniiside ehitamine, aga sellegagi saadi ilusti hakkama.

Pere lemmikkoht on elutuba-köök, kus saab koos olla ja nautida seltskonda või vaadet merele-linnale. Eriti kaunid vaated avanevad õhtuti, kui päike loojumas.


Elutoa uhkuseks on imepäraste vaadete kõrval kamin, mis pole pelgalt silmailuks, vaid annab ka sooja.


Magamistuba on vürtsitatud punase värviga. Tuba on avar ja aknaorv kaarja joonega — selle järgi sai tellitud ka punane radiaator (Sanistal), mis on mõnusalt efektne. Vanaaegne kummut õnnestus soetada osta.ee portaalist soodsa hinnaga. Tavapärase seina- ja öökapilampide lahenduse asemel ripuvad kohtvalgustid hoopis laes.


Punast särtsu jagub ka vannituppa, kus toonideks valge ja punane. Pilku püüavad kivid ja valgustid põrandal vanni ümber. Peegel on suur, mis teeb ruumika vannitoa veel avaramaks.

Unikaalne on leiliruumi sisekujundus — sellega võitis pere ka moodnekodu.ee saunateemalisel fotovõistlusel auhinna. Saunast avaneb vaade välja ja istumispingidki on omanäolised.

Koridor on samuti avar ja pere kahel neljajalgsel sõbral ruumi vabalt ringi joosta. Marit on hästi tabanud kogu korteri valguslahenduse — saab kruttida täpselt oma meeleolu ja vajaduse järgi.

Korterisse sisenedes tervitab kõiki kelmikas valgusti Bubble, mille on loonud disainer Tarmo Luisk.

Valguskarniisi ehitamine nõudis ehitajalt palju, kuid Mariti visioon sai ilusti tõeks. 

Koridori teises osas jäi ruumi üle just nii palju, et sinna ehitas peremees riiulid. 

Maja ise on ehitatud 1937. aastal ja üsna kohe siis ka õigusvastaselt võõrandatud. Tagastati peremehe vanaisale aastal 1995. Rekonstrueerimistööd ja lisakorrus said tehtud 2008-2009. Väga hea otsus oli lisada majale suured rõdud.

Välja tuli ka üks vana dokument, millega tõenäoliselt üritati põhjendada kõrge kortermaja ehitamise soovi.
Põnev on ka 1941. aastal tehtud foto, mis on tehtud pärast piirkonna pommitamist venelaste poolt enne sakslaste tulekut. Tarmo leidis foto Facebookist, kuhu selle oli postitanud Jaak Juske.