Idee just selline istumiskuubikutega saun ehitada tekkis mõned aastad tagasi Soome ehitusmessil. Soomlased ju saunarahvas ja messil näeb alati põnevaid saunalahendusi. Tulemuseks on teisaldatavatest tumbadest koosnev leiliruumi istepink ja kui on näiteks soov pikali visata, siis võib kõik tumbad ka leilruumist välja tõsta.

Sauna ehitas üks tubli ehitusmees, kes kogu muugi korteri valmis tegi. Vaid istepinkide tegemiseks otsis Tarmo eraldi puiduspetsialist. Aega kulus sauna siseviimistlusele vaid kaks-kolm päeva ja valmis see oligi.

Istumiskuubikuid on hea ümber paigutada.

Alguses oli saun plaanitud hoopis teise kohta korteris. Ühel hetkel sai aga Tarmo aru, et tuleb uus koht nuputada, sest lapse tuba oleks liiga väikseks jäänud.

Õnneks oli tegu avara ja lihtsasti muudetava planeeringuga. Aknaga leiliruumi idee tekkis seega olude sunnil ja tagantjärele on kõik tulemusega väga rahul.

Sauna teeb Tarmo päris tihti, talvel lausa mitu korda nädalas. Leili on hea visata nii üksi pärast suusatamist, perega kui ka sõpradega.

Igatahes võib kogu sauna üle ja fotovõistlusel osalemise üle rõõmu tunda, sest nüüd on Tarmo kodus Stovemani klassikaline saunaahi väärtusega 365 €.

Jaga
Kommentaarid