1. Hiiglaslik suvekodu Võrtsjärve lähistel, 565.8 m2, 590 000 €

Keset kaunist männimetsa Võrtsjärve lähistel on sisse seatud üks suurejooneline suvekodu. Lisaks peahoonele asuvad krundil ka saunamaja, korraliku köögiga grillimaja ja garaaž. Kinnistu on täielikult haljastatud ja kujundatud, hooned on sisustatud kõige vajalikuga. Hoonete suurus võimaldab kompleksi kasutada väga mitmekesisel otstarbel alates ühepere häärberist, kuni ettevõtte esindussuvilani või jahimajana.

Sisekujunduses on kombineeritud ehedat talustiili moodsa sisustusega. Nähtavale on jäetud massiivsed palgid, põrandaid katab laias ilmas laineid löönud ja Eestis toodetud loodusliku joonega kurviline puitparkett (Bolefloor). Maani ulatuvad pikad kardinad lisavad luksuslikku puudutust.

2. Oma tiigiga suvekodu Palumäe külas, 77,6 m2, 119 000€

Tartu linnast 28 km ja Otepäält 17 km kaugusel asuv suvekodu sobib nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks. 5,39 hektari suurusel maa-alal on nii oma mets, põld, hooldatud tiik ja uus elumaja koos kõrvalhoonega. Kivikatusega palkmaja on püstitatud 2008.aastal. Selle esimesel korrusel on elutuba avatud köögiga, vannituba ja puuküttega leiliruum. Teisel korrusel on magamistuba ja avatud trepihall, mida saab samuti kasutada magamistoana.


3. Hubane elamine Otepää nõlvadel, 252 m2, 355 000 €

Pühajärvest vaid kilomeetri kaugusel asuv suvekodu paistab silma avara planeeringu, õdusa sisekujunduse ning eriti suure ja võimsa köögi poolest. Maja ehitusel on kasutatud vaid kvaliteetseid ja looduslike materjale ning sama põhimõtet on järgitud ka siseviimistluses ja mööbli valikul.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Kaasaegne suvekodu Vidrike külas, 104.9 m2, 249 000 €

Otepää metsade ja mägede vahel, Inni järve vahetusse lähedusse sisse seatud moodne suvekodu valmis 2016. aastal. Kinnistul on kõrghaljastusega ja sellele on kaevatud tiik, kus on kasvamas mitmeid haruldasi kalu. Majast avanevad vaated hommiku ja lõunapäikese, otse tiigi ja järve suunas. Interjööris püüavad pilku suured põrandast laeni aknad, mis annavad majale avarust ja palju valgust.

5. Oma saarega vesiveski Umbusi jõe kaldal, 400 m2, 249 000 €

Kui soovid puhkamise kõrval tegeleda ka turismiäriga, siis muinasjutuline vesiveski sobib selleks ideaalselt. 19. sajandist pärit vana veski renoveeriti põhjalikult 2007. aastal.
Hoone liigendub kolmeks osaks: maakivist müüridega köögiosaga kaminaruumiks, millest pääseb maja taha terrassile ja välikööki; kolmel tasapinnal paiknevaks seitsme magamistoaga majutuskompleksiks ja avatud seminarisaaliga saunakompleksiks, kust pääseb samuti terrassile ja ujuma. Kolmekorruselisele veskile lisaks paiknevad krundil hobusetall, saunamaja, vana talumaja ja garaaž.

  • Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

LOE LISAKS: