• Heaks näiteks on Tabasalu looduspargi kõrvale, metsa ja metsloomade keskele rajatud elamine. Kaheksa aastat tagasi leidsid omanikud siin maatüki, millel asus vana maakelder — see inspireeris sedavõrd, et otsus just sinna kodu rajada tuli lihtsalt. Panuse suurepärase elamise kujundamisse andsid ka arhitekt Peeter Pere ja sisearhitekt Helen Kolks. Loe lähemalt SIIT.
  • Suurepärase disainiga korter, kus on oskuslikult ühendatud klassikaline ja modernne stiil, värvid ja materjalid. Tel Avivi vaiksel tänaval asuvat korterit müüb oma pilgu vaid eksklusiivsele kinnisvarale suunanud firma The Agency. Elamine TLV Getaway oli müügis hinnaga ligi 1,4 miljonit eurot. Vaata lähemalt SIIT.

  • Sisearhitektuuribüroo VLS (sisearhitekt Ville Lausmäe koos Peeter Klaasi, Kariina-Kristiina Kaufmanni ja Kadi Karmanniga) kujundatud vanalinnakorterist ei leia õdusat sajanditevanust ajaloohõngu, välja puhastatud puittalasid ega krohvist vabastatud kiviseinu. Loe lähemalt SIIT.

  • 15ndal korrusel asuv 126-ruutmeetrine korter pakub mõnusat elukeskkonda kahele õele. Avatud planeering ja kõrged aknad hellitavad korterit päevavalgusega, õhtul avanevad siit kaunid vaated. Modernsele interjöörile lisab omanäolisust eritellimusel valminud mööbel, mis on ühest küljest praktiline, kuid teisalt rõhutab korteri originaalsust. Vaata lähemalt SIIT.

  • Kodu, kus kõnetavad valge, tumehall ja must. Värve leiab siin katuseterrassilt ja rõdult — silmapiir ulatub kaugele majade ja katuste taha. Selline kodu on sisse seatud ühes katusekorteris Stockholmi kesklinnas. Korter ise on küll väike, kuid hästi läbi mõeldud lahendused on nauditavad ja mõnusat vaheldust pakuvad kaks eri tasandil olevat õueruumi. Vaata lähemalt SIIT.

LOE VEEL: