1. Sametist voodiriided
Selle sügise moelavadel oli päris palju näha sametist rõivaesemeid ja aksessuaare. Miks mitte seda magamistoas järgida, sest mis võiks olla veel parem paik sametise trendi kasutusele võtmiseks kui koht, kus sa iga öö magusat und magad! Samet on pehme, luksuslik, soe ja ligitõmbav. Muuda oma magamistuba hubasemaks ja õdusamaks ning lisa sügistrendidest lähtudes oma voodile sametine tekk, mõned dekoratiivpadjad või värviline päevatekk.

Laura Ashley sametine sügis magamistoas

2. Palmikkoes lisandid
Üks värskemaid sügisesi magamistoatrende on palmikkoes kudumid. Need annavad tänapäevasele magamistoale kerge „kiiksuga“ vintage nüansi, hoiavad sind soojas ning muudavad magamistoa õdusamaks. Selle trendi järgimine ei nõua palju vaeva, piisab voodile heidetud palmikkoes päevatekist või mõne kootud kattega padja lisamisest.

3. Sulepadjad ja suletekid
Suled ja udusuled on kõige soojem magamisvarustus üldse, sest suled hoiavad väga hästi sooja. Sulepadjad ja -tekid on kui pilved su voodis, kerged ja kohevad.

Deluxi õhulised padjad ja tekid

Unistusliku sügisvoodi loomiseks alusta sulgmadratsist, mille saad sättida voodilina alla. Seejärel lisa just sulle meelepärase raskusega udusulgedest tekk. Teki valik sõltub ka sellest, kui jahedaks ruumides läheb. Sulepatju on saadaval väga laias valikus, hea lisand on üks mõnus pikk rullpadi. Kata padjad ja tekk stiilse voodipesuga, mida saad vastavalt soovile varieerida.

Kuid oled sulgede vastu allergiline, siis tänapäeval on olemas ka udusulgi meenutava täidisega alternatiive, mis jätavad sama koheva ja kerge mulje kui suled.

4. Tepitud tekid ja padjad
Üks mõnusamaid viise oma voodile sooja ja moodsa välimuse andmiseks on tuua mängu tepitud padjad ja voodikatted. Tepingud lisavad voodile geomeetrilist tekstuuri ning neid on tore teiste kudede ja mustritega kokku sobitada. Ja nagu siintoodud pildid näitavad, siis mida rohkem erinevaid materjale ja mustreid tepingutega kokku sobitada, seda parem saab lõpptulemus!

Voodipesu Stockmannist

5. Monokroomselt kihiline
Loo endale sügishooajaks rahustav monokroomne voodi. Alusta sellest, et valid välja oma lemmikvärvi ning lisa seejärel sama värvi erinevates toonides ja varjundites kihte. Alustada võid ka tavapärasest neutraalses toonis või valgest voodilinast ning sellele kontraste lisama hakata.

Kodumaine pesutootja UDU monokromaatiline kollektsioon

Sini-valge lahendus. Delux

6. Mustriline voodipesu ja voodikatted
See, kui lisad voodile mustreid, kasutades selleks uhkemaid sügisesi juveelitoonides kangaid nagu samet, (kunst)karusnahk või šenill, annab su igapäevastele voodiriietele uue ilme. Sellel sügisel on moes neerumuster, lilleprint ja kõikvõimalikud eksootilised mustrid.

Sügisesed värvid ja mustrid. Delux


7. Karvased voodikatted ja padjad
Karusnahk või kunstkarusnahk on soe ja luksuslik lisand magamistuppa. Tänapäevane kunstkarusnahk tundub käe all sama pehme kui päris karusnahk ning näeb ehe välja, säästes loomade elu.

Soe ja hubane. Laura Ashley

Eelarvest hoolimata on sul võimalik sügiseseks ja talviseks ajaks endale mõnus soe ja stiilne voodi luua. Tegutse selle põhjal, mis sul juba olemas on ning lisa mõni ilupadi ja trendikas päevatekk või voodikate. Või loo nullist peale voodile uus ilme, mille saad suvekuudeks taas järgmist talve ootama pakkida. Mängi julgelt erinevate värvide, tekstuuri ja mustritega. Mida rohkem, seda uhkem! Just selles peitub kõige mõnusama ja mugavama voodi saladus!

LOE VEEL: