Varem asus Epp Maria Galerii teisel korrusel suvekohvik, kuid Anni sõnul ei olnud tal ühel hetkel enam aega suvise kohvikuprojektiga mässata ja ruumid jäid tühjaks ja nukraks. Õnneks aga sobisid ruumid ideaalselt ka eluruumideks ja nii ehitatigi ema lahkel loal teine korrus ümber värvikalt hubasteks suvituskorteriteks.

Suvitajate jaoks on rendil kaks ruumi — sviit ja stuudiokorter. Oma loomult on need kaks pisut erinevad. Sviit on luksuslikum ja soosib pigem lühemaajalisi külalisi. Stuudiokorter on aga avar ja valgusküllane avatud planeeringuga korter, kus asub ka köök kõige vajalikuga, et kohapeal süüa teha.

Anni sõnul võeti korterite sisustamisel šnitti Haapsalu võrratust atmosfäärist ja ruumid juba ise dikteerisid, millist nägu nad olema hakkavad. Kasutuse leidsid ka mööblitükid, vaibad, valgustid ja muud sisustuselemendid, mida Anni oli aegade jooksul antiigipoodidest ja vanakraamipoodidest kokku ostnud. Viimase lihvi andsid ema ja isa maalid seintel. Tulemus sai kokkuvõttes eklektiline, kuid hubane, väljapeetud ja harmooniline.

Vaata pilte Epp Maria sviidist:

Allikas: Airbnb.com

Heida pilk ka valgusküllasesse avatud planeeringuga ning privaatse vannitoa ja köögigastuudiokorterisse:

Allikas: Airbnb.com

LOE LISAKS: