Ameerika filmidest nähtud treilerid on 21. sajandil jõunud oma disaini poolest täiesti uutesse kõrgustesse — umbsete metallkarpide asemel on võimalik oma kodu üles ehitada palju kasutajasõbralikumatest materjalidest ja seda keskmiselt vaid 90 päevaga. Selle vagunelamu tellijaks on sõjaväelastest paarike, kelle liikuv eluviis tingis vajaduse liikuva kodu järgi. Hoolimata maja suurusest, ei tehtud sisustuses mitte ühtegi järeleandmist ja koju mahutati korralik elutuba-köök, kus ka toekamaid eineid valmistada.

Kui maja suurust silmas pidada, võiks arvata, et hommiksööke süüakse siin majas põlve otsas. Kööginurgakesse on aga ära mahutatud armas kahekohaline lauake, mis kasutab otstarbekalt ära trepialust ruumi.

Targalt läbimõeldud panipaigad jätavad piisavalt ruumi ka avara üldmulje jaoks. Klaasuksed ja aknad toovad tuppa rohkelt valgust, mistõttu ei tundu pisike maja kitsa ja pimedana.

Alumiste treppide sisse on ehitatud kapid. Katuse alla on ehitatud lavats magamisaseme jaoks.

Tähelepanu väärib ka rohkete akende olemasolu! Et maja on ratastel ja võimaldab reisimist, avaneb akendest igal retkel isemoodi vaade.

Köögi taha jääb pisike vannituba, kus on ruumi ka kunsti jaoks!

Kaval lahendus on maja ees asuv pisike terass ja varjualune, kus on ka vihmase ilmaga mõnus hommikut tervitada!

LOE LISAKS: