Teie välisala hästi läbimõeldud valgustus on oluline mitmes mõttes. Jaheda valgusega tagate ohutuse ümber oma maja, samas kui soe valgus loob aias hubase ja seltskondliku meeleolu. LED välisseina valgustid sobivad ideaalselt maja sissepääsude juurde või sissesõiduteele. LED-jalgteetuled süttivad ja näitavad teile teed piki jalgrada või sissesõitu. LED-prožektorid on väga suure valgustusvõimsusega ja optimaalse valgusjaotusega.

Igal teie kodu piirkonnal on erinevad valgustusvajadused. Tööpiirkondades on hädavajalik hea töövalgus. Suunatud valgus pakub täiendavat valgustust. Dekoratiivvalgustus annab teie valgustusplaanile viimase lihvi. Nõuded keldri või garaaži valgustitele võivad olla teistsugused kui põhilistes eluruumides. Kui aga soovite, et lisavalgus oleks hõlpsalt käeulatuses astmetel või treppidel, õues või toas, siis selleks on hea lahendus akutoitel anduriga valgusti.

SMART+ valgustid ja tooted pakuvad teile rohkem individuaalsust ja paindlikkust. SMART+ on uus valgustusviis. Tooteid saab juhtida rakenduse või nutikõlarite abil. Nutikate Smart Home lahendustega saate hõlpsalt valgustada oma kodu ja aeda, kasutades uusimat tehnoloogiat.

Jaga
Kommentaarid