Sel korral on fookuses lahendused, mis muudavad elu lihtsamaks kõikide nende jaoks, kes suunduvad tagasi linna, kooli, lasteaeda, kontorisse või kodukontorisse. Suurt rõhku pannakse magamistuppa, lastetuppa ja kontorisse mõeldud uudistoodetele.

Uus tootepere muudab kodu veelgi harmoonilisemaks

BOAXELi tootepere aitab kodu korras hoida ka siis, kui ruumi on vähe, et saaksid uut aastaaega alustada harmooniliselt. Süsteem on multifunktsionaalne, kohandatav ja pakub võimalust enda täiendamiseks tulevikus. Sarja on võimalik ka teiste riiulisüsteemidega kombineerida. Sobitub peaaegu igasse tuppa, garaaži või kasvõi rõdule.

IKEA august 2020

Naturaalsed materjalid mõjuvad soojalt

Jätkusuutlikkuse olulisus on kõikidel elualadel tõusmas ja nõnda on see ka kodusisustuse puhul. Paljud meist proovivad teha jätkusuutlikumaid valikuid. Sisustusmaailmas mõeldakse selle all peamiselt jätkusuutlikest allikatest pärit tooteid, näiteks mis on valmistatud ümbertöödeldud või taastuvatest materjalidest. Inimesed otsivad viise elada loodusega kooskõlas, sisustades kodu naturaalsete materjalide ja maalähedase välimusega esemetega.

IKEA august 2020

Stiilne ja unikaalne viis asjade hoidmiseks

Üheks trendiks on retrohõnguliste esemete sobitamine moodsasse interjööri. Traditsioonilist stiili järgiv LOMMARPi tootepere koos oma uusimate liikmetega aitab just sellist tulemust saavutada. Toodetes on viiteid traditsioonilisele puutööle, kuid nende moodne olemus sobib hästi tänapäevase linnameluga. Tooted näevad välja nagu esivanematelt päritud pisut kulunud, kuid unikaalsed esemed, mis lisavad tuppa karakterit. Toodete väljendusrikast, ent siiski lihtsat disaini on lihtne kombineerida teiste mööbliesemetega.

IKEA august 2020

70ndad on jätkuvalt moes

Soojad värvitoonid, nagu oranž, kollane ja roostekarva punane on jätkuvalt moes ja lisavad tuppa retrohõngu.

IKEA august 2020

Laste unistused said just tõelisuseks

JÄTTELIKi kollektsioon on täis suuremaid ja väiksemaid dinosauruseid, mida lapsed kindlasti armastama hakkavad. Sarjast leiad voodilinu, patju, vaipu, kardinaid, käterätikuid ja muidugi pehmeid mänguasju. Tootepere ei sisalda kahjulikke aineid, ftalaate või kemikaale, mis võiksid lapse nahka või tervist kahjustada ning kõiki tooteid on testitud.

IKEA august 2020