77 ruutmeetril paikneva korteri juurde kuulub köök, magamistuba ja avar elutuba, millega on liidetud pisike kodukontor töötegemiseks. Muust elamisest on see eraldatud suurejooneliste mustas mettallraamis klaasustega, mis lisavad ajastutruusse viimistlusse pisut värskemat ja tänapäevasemat tunnetust.

Elutoas on säilinud möödunud sajandi alguse jõuka linnakodaniku kodule omased uhked laekarniisid, mida täiendab ajatu joonega luksuslik sisustus. Suursugust ilmet lisavad uhke kroonlühtri kõrval veel sametist tugitoolid ning iidsetest pärsia kangastest inspireeritud vaip.

Põrandaid katab kalasabamustrisse laotud tammeparkett. Kuninglikku muljet toetavad ka pisemad sisustsuaksessuaarid — kuldses raamis peegel ja maalid seintel.

Magamistuba on inspireeritud luksuslikest hotellisviitidest. Pilku püüab toekas polsterdatud voodipeats ja maani langevad rasked kardinad.

Kööki ilmestavad ajatud marokopärsed mustrid. Kaasaegset hõngu lisavad looduskivist ja betoonist tööpinnad.

Pehmete roosakate samettoolide ja täispuidust ümmarguse söögilaua tagant avaneb pääs rõdule, mis toimib tubase eluruumi pikendajana.

Rõdu sisustuses on mõeldud nii mugavusele kui ka praktilisele poolele. Punutud plastikmööbel kannatab ka vihma ja temperatuuride kõikumisi. Padjad ja pehmed istumisalused lisavad hubast joont ja mugavust, kuid samal ajal on neid lihtne toast rõdule ja rõdult tuppa transportida.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com