Looduslik

Otsid kingiks midagi ajatut ja praktilist? KOOSdisaini pehme linane rätik on asi, mis kindlasti ei jää kasutult nurka seisma. Mahe värvigamma ja mõnus tekstuur rõhutavad ehedust ning selline kingitus sobib tõepoolest igaühele. Rätik võtab kotis vähe ruumi ja kuivab kiirelt. Sobib nii saunalavale võtta kui ka rannaliivale laotada. Veel ei ole hilja soetada endalegi üks selline veebilehelt koosdisain.ee.

Pehme!

Noore alpaka villa tuntakse selle soojuse, pehmuse, siidisuse ja vastupidavuse poolest. Kui pead lugu ajatust disainist, kõrgest kvaliteedist ja mugavusest, siis sobib sulle üks mõnus pleed – see passib külmal ajal nii kaelale-õlgadele kui ka sisustusaksessuaariks. Kerge ja õhuke, kuid väga soojapidav, hingav, allergiavaba, ei muutu topiliseks ega torgi – meile meeldib! Pleed on saadaval eri mustrite ja värvitoonidega, leia oma aadressilt alpaka-shop.com.

Vilt jalga!

Kui temperatuur kraadiklaasil üha langeb, ei ole midagi paremat kruusitäiest kuumast teest ja külmunud varvaste soojendamisest. Rõõmusta ennast ja kalleid maitseka sussipaariga. Need.o.felt loob sussid kenasti kompostitavatest materjalidest, nii et peale nägusa välimuse on toode ka keskkonnahoidlik. Tee jalad õnnelikuks ja uuri lähemalt needofelt.com.

Talvine koduvärskendus

Kuidas oleks pisikese interjöörivärskendusega? Pastelne hallikassinine komplekt mõjub maitsekalt, põhjamaiselt ja annabki juba ruumile uue elu! Pildil on Woolishi villane pleed ja Semimari tekstiilide siiditrükiga diivanipadi. Uudista Kolme Karu Kaubamaja Facebooki lehte või külasta poodi aadressil Suur-Jõe 63, Pärnu.

Koju või kingiks!

Meie ees on hõrk kooslus: käsitsi maalitud põll, kalaliud, lõikelaud ja tainarullid. Selliste aksessuaaride üle rõõmustab iga koduomanik! Leia Kolme Karu Kaubamaja Facebookist või mine külla aadressile Suur-Jõe 63, Pärnu.

Hubane ja mänguline

Jahedal sügisel ja külmal talvel on lihtne muuta kodu õdusaks ning soojaks sisustustekstiilidega. Mööblisahver Pärnus pakub kvaliteetseid vaipu ja kaunite mustritega Boho stiilis tooteid. Üks mõnusalt pehme padi kulub istumise alla alati ära. Tassi logelemiseks kamina ette või paku istet ootamatult külla saabunud sõbrale. Äge punt on leitav Facebookis ja Instagramis, veel võid uudistada nende kodulehte mooblisahver.eu või minna kohapeale aadressil Lao 10-3, Pärnu.