60 ruutmeetril paiknev peamaja on ehe näide kaunist skandinaavialikust stiilist ja sellest, et valge värv ei pruugi mõjuda kaugeltki steriilselt, igavalt ega külmalt. Valge värvikihi on selles elamises saanud nii põrandad, seinad kui ka laed, kuid sellegipoolest mõjub kodu äärmiselt õdusalt. Pisut soojemaid noote lisavad puitmaterjalid ja puiduvärvi detailid.

Mööbli ja sisustuse puhul on küllaltki rangelt järgitud värvikaarti, kus domineerivad valge kõrval pruunid-beežid ja naturaalsed maalähedased toonid. Ka pisikeste detailide puhul on pööratud tähelepanu looduslikele materjalidele.

Kui ruumi on vähe, siis tuleb mõelda nutikatele lahendustele. Elutoa ühte nurgakesse on eraldatud magamisnurk suure voodiga. Muust elamisest lahutab “magamistuba” korvikestega riiul.

Pisikest peamaja laiendab vähemalt suvehooajal suur ja avar hoov ning mugavad terrassid, kus päikselisi ilmasid nautida.

Pisem maja paikneb ligi 45 ruutmeeril ning seegi paistab silma hea ruumilahenduse ning helge ja pisut maalähedase interjööriga.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: