Hõljuv magnetiline voodi — 1 432 640 eurot

Disainerid ja arhitektid on oma loomingus püüdnud ikka füüsikaseaduseid painutada ning mõelda välja uusi ja geniaalseid lahendusi lahendusi. Hollandi arhitekti Janjaap Ruijssenaarsi leiutatud hõljuv voodi püsib õhus tänu põrandatesse ja voodi sisse installeeritud magnetitele, mis tõukuvad ja tõstavad voodi õhku. Voodit hoiavad paigal peenikesed teraskaablid.

Pininfarina Aresline Xten kontoritool — 1 342 620 eurot

Paljud kontoritöötajaid ei teeni ka terve elu jooksul sellist summat, mis kulub ühe tippklassi kontoritooli ostmiseks. Kui töö aga piisavalt hästi raha sisse toob, siis miks ka mitte — üle miljoni euro maksev kontoritooli lubab pakkuda laua taga istujale mugavat asendit kohandudes keha eripäradega ning vältides valest istumisasendist tulenevaid terviseprobleeme.

Draakonitool — 21 905 000 eurot

Iiri päritolu arhitekti ja disianeri Eileen Gray disainitud art déco stiilis tugitool (1917-1919) on kalleim 20. sajandist pärit dekoratiivkunsti esindav objekt. Kuigi Christie’s oksjonimaja hindas tooli väärtuseks 2, 3 miljonit eurot, siis leidus pakkuja, kelle jaoks tundus hind üle mõistuse madal, ning nii kergitas ta oma pakkumisega selle unikaalse eseme hinna ligi 22 miljoni euroni.

Archeo vaskvann — 60 470 eurot

Eelneva sisustuskaubaga võrreldes saab selle luksusliku vanni kätte küllaltki soodsa hinnaga. Samas maksab vanni juures kõige rohkem ilmselt selle välimus ja disain. Vannil endal erilisi lisafunktsioone pole ning tegu on küllaltki lihtsa tootega. Ka suuruse poolest on tegu täiesti keskmise vanniga, mahutades ära 270 liitrit vett.

Plumebanche’i diivan — 164 617 eurot

Maailma kalleim diivan on valmistatud mahagonipuust ja parimast nahast. Selle vorm imiteerib teemanti ning ka disaini juures on kasutatud vääriskive. Hinnaliseks muudab diivani ka pisike tiraaž — maailmas leidub seda mudelit vaid 50 eksemplari.

Kullast tool — 1 163 435 eurot

Raske öelda, kas tooli näol on tegemist suuremõõtmelise juveeli või tarbeesemega. Kullast toolike on valmistatud Hiinas ja kaalub tervelt 50 kilogrammi.

Maailma kalleim kummut — 32 861 180 eurot

Inglise aadliperre kuulunud Badmintoni kummut valmistati 18. sajandil ning selle valmimise nimel töötasid 30 meistrit tervelt kuus aastat. Kummutit kaunistavad ametüstid ning mitmed teised poolvääriskivid ja vääriskivid. Ühtlasi on tegu kalleima mööblitükiga, mida on oksjonitel müüdud.