Majas on võimalik elada aastaringselt, ning olemas on kõik tänapäevased mugavused — suure aknaga ja elektrikerisega saun, soojuspumbaga küttesüsteem, soe vesi ja kanalisatsioon, soojustagastusega ventilatsioon,konditsioneer, WiFi, videovalve ja G4S turvasüsteem. Valgustus, küte ja videovalve on mobiiliäpilt juhitavad.

Siseviimistluses on kasutatud naturaalset kasevineeri ja tammeparketti. Põrandaküttega vannitoas on dušinurk ja pesumasin. Köögis olemas integreeritud külmkapp, induktsioonpliit ja õhupuhasti. Suured aknad pakuvad hingekosutavaid vaateid ja seda ka õhtupimeduses, sest ümber maja on paigutatud läbimõeldud välisvalgustus.

Paik on ideaalne nii loominguliseks tööks kui ka puhkuseks. Mõnusat äraolemist toetab kümblustünn, kus on ühtviisi hea lõõgastuda nii suvel kui talvel.

Kinnistu muudavad eriliseks vägevate kivirahnudega maastik, põlismets ja veekogude lähedus. Eesti kauneima liivarannani Perakülas jõuab mööda ajaloolist Peraküla kiviteed jalgrattal 10-15 minutiga. Lisaks merele on läheduses ujumiseks liivapõhjaga maaliline rabajärv, kus vesi on soe juba maikuus.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Maja müügikuulutuse leiad SIIT.

LOE LISAKS: