1. Merevaate ja suure katuseterrassiga eramu Miidurannas, 801.1 m2, 3 000 000 eurot

Kalleim müügis olev eramu asub Tallinna külje all Miidurannas. Aivo Schultsi kavandatud neofunktsionalistlik villa on valminud 2008. aastal ning rekonstrueeritud aastatel 2014-2015. Maja paistab silma oma suure ja võimsa katuseterrassiga, kust ei puudu ka korralik panoraamvaatega väliköök.

Maja suletud netopind on 801,1 ruutmeetrit, millele lisandub terasside pind 154,2 m2. Esimesel korrusel asuvad esinduslik hall kahe garderoobiga, kaks magamistuba, millest ühest on pääs verandale, galerii, saun, suur majapidamisruum ning tualett vannitoaga. Teisel korrusel paiknevad avar elutuba, köök (13,7m2) ning neli erinevas suuruses terrassi. Samuti asub siin suur magamistuba koos vannitoa ja garderoobiga.

Elamises on kasutatud vaid parima kvaliteediga ehitus- ja viimistlusmaterjale. Hoone sisekujundus on maitsekalt must-valges koloriidis ning sisustuses kohtab Eichholtz´i ja RH Living disainielemente. Suurem osa mööblist on valminud eritellimusena.

2. Mereäärne villa Meremõisa külas, 472.50 m2, 2 990 000 eurot

Villa on ehitatud 2008 aastal ja müüakse koos sisustusega. Nii välis- kui ka siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Majas on kokku 7 tuba, millest 5 on magamistoad.
Kõikidest tubadest avaneb vaade merele ja kinnistu piirneb merega.

Esimeselt korruselt leiab avara elutoa koos köögi ja baariosaga. Samuti kaks magamistuba, kabineti, spaa koos soome sauna ja aurusaunaga ning mullivanniga.

Maja teine korrus on jagatud kaheks täiesti eraldi osaks — ühes osas on trepihall, suur magamistuba koos vanni, duši ja garderoobiga; teises osas asuvad kaks magamistuba, mis on omavahel vannitoaga ühendatud. Mõlemal toal on oma walk in garderoob. Maja juurde kuulub ka garaaž kahele autole ja varjualune.

3. Toimiv turimistalu Karilatsi külas Põlvamaal, 991.00 m2, 1 500 000 eurot

Põlvamaal Vana-Võru maantee läheduses looduslikult kaunis ja rahulikus kohas on müügis tegutsev turismitalu, mis on ümbritsetud osaliselt metsaga. Kinnistu suurus on 8,48 ha, millest 3,39 ha on haritavad maad ja 4 ha metsamaad. Ehitiste alla jääb 991m2. Kinnustul ka suur tiik ja kaunis haljastus. Kui oled unistanud värskest õhust ja linnulaulust, siis see on koht, kuhu omale kodu rajada ja endale ka tore töökoht tekitada.


Peamajas asub suur peosaal ja väiksem kaminasaal, piljardisaal ja seminariruum. Kõrval asuvas puhkemajas on 5 tuba, saal, köök ja sanitaarruumid. Kodumajutuse hoonest leiab väikese saali, sauna ja magamistoad.

Talus jagub aktiivset tegevust igaks aastaajaks. Territooriumilt leiab kõrgseiklusraja mändide külge kinnitatud trossidel, samuti on läheduses kaunid matkarajad ja suusarajad.

4. Põnev villa Pirita jõe ürgorus, 337.00 m2, 1 250 000 eurot

Asum, kuhu kuuluvad vaid mõned villad, on suletud tõkkepuuga, milleni juhatab läbi metsatuka kulgev käänuline tee. Põlispuudega kinnistul on imeline aed kahel tasapinnal asuvate tiikidega. Alumise tiigi keskel asub grillmajake ja krundi kõrgemal osal asuvad kalatiik ning abihoone.

Hoone peakorruselt leiab avara hall-elutoa, mis on ühendatud köögiga. Pilgupüüdjaks on suur sisseehitatud akvaarium, kus ujuvad kuldkalad.

1.korrusel paiknevad tuulekoda, esik-garderoob, hall-elutuba, köök, WC, aurusaun ja basseiniruum. Hallist pääseb terrassile ja basseiniruumi. 2. korrusel asuvad trepihall, kolm magamistuba, kabinet, vannituba ja eraldi pesuruum. Suuremast magamistoast pääseb lõunapoolsele terrassile.

5. 1930-ndatest pärit villa Nõmme mändide all, 537.00 m2, 1 195 000 eurot

Kaunis peahoone on algselt püstitatud 1930-ndatel aastatel, 2013.a on lõpetatud rekonstrueerimistööd. Maja juurde kuuluvad mitmed terrassid ja rõdud. Kinnistu piirneb kaitse all oleva pargiga.


Siseviimistluses on kasutatud hinnalisi materjale ning ka eklektiline sisustus viitab möödunud sajanditest pärit ajaloolistele stiilidele.

Suurejoonelise villa juurde kuulub ka korralik saunade ja basseiniga koduspaa.

LOE LISAKS: