Küünlad ja küünlajalad ei käi ainult jõulude ja pidulike söömaaegade juurde. Talvises interjööris loovad need detailid mõnusalt hubase atmosfääri ka argipäeval. Kui soovid oma kodu pimedal ajal pisut õdusamaks ja pühalikumaks muuta, siis vali söögilauale või aknalauale pilkupüüdev küünlajalg. Pidulikult kuldse küünlajala leiab näiteks House Doctori valikust (25€).

Fotod 2x: nordicdesignhome.ee

Talvisel ajal kulub ära ka lisavalgus ning tähelepanu tasub pöörata mitmesugustele aktsentvalgustitele. Ja ära kuluvad ka lahedad meeleoluvalgustid, mille eesmärk ei ole otseselt ruumi valgustada vaid just hubast meeleolu luua! Olgu siis selleks mõni vaasi pistetud valgusriba või aknalauale seatud täheke (Tallinna Kaubamaja e-pood, 27,78€)

Foto: kaubamaja.ee

Mis puutub kodutekstiilidesse, siis sisekujundajad soovitavad kodule hooajale omast aktsenti anda pleedide ja diivanipatjadega. Kui kevadsuvisesse aega sobivad õrnad pastelsed toonid ja lillemustrid, siis talvisel hooajal lähevad loosi pehmed materjalid, kunstkarusnahk, samet, sügavad toonid ja jõuluajale omane pidulikkus. H&M Home kollektsioonist leidsime näiteks laheda karvase padjapüüri (14,99€).

Fotod 2x: H&M Home

Ja muidugi pole talvisel ajal midagi mõnusamat, kui end külma ilmaga pleedi sisse kerra tõmmata ja kuuma jooki nautida. Stiilse puuvillase mustvalge pleedi leidsime Seinast Seina e-poest (38,90€).

Foto: seinastseina.ee


Ära ei tasu unustada ka kööki ja söögituba ning toidunautimisega seotud rituaalne. Hellita enda meeli pimedal ajal ilusate ja säravate lauanõudega — jõuluaega, aga miks mitte ka talvisesse argipäeva sobituvad eriti hästi kulla- ja metalliktoonid. Zara Home’is hakkasid meile silma lahedad mustrilised taldrikud (9,99€)

Foto: Zara Home