Aseta esikusse vihmavarjuhoidja

Nii tead sa alati, kust seda leida ja ühtlasi on olemas kindel koht, kus see rahulikult kuivada saab. Vihmavarju hoidjaid on erinevaid ja neid leiab praktiliselt kõikidest kvaliteetsematest sisustuspoodidest. Ja muidugi sobib vihmavarjude jaoks ka mõni äge korv või vaas, mis esikus laheda sisustusaksessuaarina toimib ja ruumile omapära lisab!

Sea üles spetsiaalne jalatsite kuivatuskoht

Et esikus ikka piisavalt ruumi oleks, on nüüd küll viimane aeg jalanõud ära sorteerida, suvised tennised ja sandaalid ära pakkida ning talvepuhkusele saata. Kindlasti tasub mõelda ka sellele, et jalatsid esikus peale vihmast jalutuskäiku korralikulult ära kuivada saaksid. Ideaalne lahendus oleks selleks põrandasoojendusega ala. Mõned jalavarjud pole aga mõeldud soojaga kuivatamiseks ja võivad vajada muud lahendust, näiteks rippumist mõnel restil.

Kasuta porivaipa

Need ei ole kallid, kuid on suured abilised kodudes keskkonnas. Juhtub ju ikka, et keegi poriste jalanõudega hetkeks tuppa marsib ja endast jäljed maha jätab. Porivaip võtab aga suurema mustuse rutakalt endasse ja tõsisem kahju jääb tegemata.

Veendu, kas sul on ikka piisavalt nagisid

Suvised kardiganid ja kerged jakid on nüüd puhkusel ja need asenduvad ruttu paksemate jakkide, parkade ja mantlitega. See täjendab seda, et sul on vaja tunduvalt rohkem riputuskohti kui soojemal perioodil. Vaata oma seis kriitiliselt üle ja lisa vajadusel mõni pilkupüüdev nagi! Nagisid ei pea ilmtingimata vertikaalselt paigaldama — nutikaks täienduseks esikusse, kus ruumi vähe, on näiteks kodumaise disaineri Johanna Tammsalu köiest nagisüsteem NÖRK RACK.

Vaata üle valgustus

Ees on pikk ja pime aeg ning hea valgustus saab igas ruumis aina olulisemaks faktoriks. Ja muidugi mõjub laheda disainiga valgusti ka suurepärase aksessuaarina, millega kodule pisut uut hingamist anda. Kui soojade suveilmadega ei olnud mahti kodus raamatut lugeda, siis ehk ongi nüüd hea aeg seada koju sisse üks mõnus ja hubane lugemisnurk?

Allikas: Kinnisvara24.ee blogi

LOE LISAKS: