Avar elutuba on ühendatud musta ja kuldsega kujundatud köögiga. Mõlemas kohtab kergeid viiteid elegantsele art déco stiilile. Elutoas tekitavad kena harmoonia tumesinine, roosa ja kuldne. Hubasust loovad hallid tüllkardinad ja toataimed.

Elutoas ripub kaunis ise tehtud laeehe.

Et perenaine on suur kokkaja, siis pidi köök olema mitte ainult silmale ilus, aga ka praktiline ja mugav. Valitud toonid, matt must ning kuldne, on ajatud, ent samas julgemapoolsed. Valge marmorimustriline töötasapind lisab pisut helgust muidu tumedasse kööki ning on valmistatud ülitugevast kivist, mis peab vastu nii kuumale kui ka teravale. Pukid on tellimustöö andekalt metallimeistrilt ning täiendavad köögi nurgelist kuju.

Tagasein on laotud kuusnurksetest plaatidest, mis samuti sobivad üldiste joontega. Laevalgusti on välismaalt ning kuulub komplekti seinalampidega. Kuna tasapinnast jäi pisut kivi üle, kasutati see kavalalt ära ning jäeti saarele lõikelauaks/tööpinnaks.

Vaata rohkem pilte kodust klikkides galeriil:

Maakodu ja moodnekodu.ee ühine konkurss “MEIE KODU 2018” konkurss toimub järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba, lastetuba, aed ja terrass. Kandideerimise tähtaeg oli 20. september ja konkurss on selleks aastaks lõppenud. Võitjad selgitab žürii novembrikuus, erandina selgub lastetoa kategooria võitja rahvahääletusel oktoobrikuus. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.