Kahe magamistoaga korter asub pisikeses järveäärses Stresa linnakeses Itaalias. Piirkonnale on iseloomulikud kohalikust kivist ehitatud pisikesed mitmepere-elamud.

Ka interjööris on kivi kenasti esile toodud, mitte krohvikihi alla peidetud. Elutuppa on valitud rohkelt looduslikke materjale — põrandat katab naturalne puit ja mõnusalt suvine suur diivan on valmistatud punutud rotangist.

Elutoaga on ühendatud köök ja söögituba, mille sisustuses on kombineeritud uut ja vana. Laes ripuvad IKEA lambid, söögilaud- ja toolid on taaskasutus.

Kahekorruselises elamises on ära kasutatud iga ruutmeeter - kööginurk on osavalt kohandatud teisele korrusele viiva trepi alla.

Lofti tüüpi korteri katuse alt leiab mõnusalt avara "rõduga" magamistoa, kust avaneb vaade alumise korruse elutoale.

Teine magamistuba paikneb alumisel korrusel ja on kujundatud nagu ülejäänudki elamine loodust austavas vaimus. Osa seinast on krohvitud, kuid osaliselt on nähtavale jäetud kaunis kivisein, mis harmoneerub suurepäraselt puitlae ja põrandaga.

  • Kui plaanid Itaaliasse reisida ja soovid selles armsas kodus ööbida, saad seda teha majutusportaali Airbnb vahendusel.

LOE LISAKS: