Amsterdami kesklinnas paiknev hotell on Zoku kontseptsiooni esimene pääsuke. See asub endises büroohoones, mille arhitekt on Arthur Staal. Zoku hotellikontseptsiooni asutajad on Zoku and Beyond/Hotels Ahead — Hans Meyer ja Marc Jongerius ning disain pärineb Hollandi disainibüroolt Concrete. Tegu on meets-play-work elamiskontseptsiooniga. Hotelli pääseb põhjakorruse kaudu. Liftiga saab sõita ehitise kõrgeimale, kuuendale korrusele, kus taimegalerii laieneb hotellikülastajate ühiskasutuses olevateks ruumideks.

Siinses elutoa sarnases ruumis saab end hotelli sisse kirjutada, kui pole seda varem interneti kaudu jõudnud teha.

Ühise elutoa keskne element on baar, kus puudub traditsiooniline ees- ja tagaosa. Zoku külastajad saavad ise endale baaris kohvi teha või kraanist õlut lasta. Vajadusel saab abi küsida hotellipersonalilt.

Baari lähistelt leidub mitmeid mugavaid istumispaiku, kuhu võib maanduda kas üksi või koos seltskonnaga — olenevalt sellest, kas on soov töötada omaette või arutada midagi koos suurema grupiga.

Hubane köök ja söögisaal paiknevad ehitise keskel.

Samal ajal, kui kokk valmistab kohalikust toorainest maitsvat värsket toitu, võib temaga leti taga mõnuslt juttu ajada ja tema toimetamist jälgida.

The Zoku loft hotellitoad on nagu väikesed kodused korterid. Tube leidub eri suurustes: Zoku Loft (24 m2), Zoku Loft XL (30 m2) ja Zoku Loft XXL (46 m2). Pildil on tuba Zoku Loft.

Magamistsoon paikneb põrandapinnast kõrgemal ja sinna viiva trepibloki saab vajadusel lükata seina sisse. Seina on süvistatud ka palju säilitusruumi sahtlite ja kappide näol.

Magamistsoon jääb lae alla puitsõrestiku taha. Seal on mõnus pesataoline ruum.

Zoku Lofti vannituba.

Esik, mis avaneb hotellituppa sisenedes.

Esikust vasakule jääb kompaktne köök.

Ja selle vastas paikneb praktiline töönurk.

Köögist edasi akna all on 4-kohaline söögilaud.

Söögilauast vasakule jääb diivan koos lauakesega.

Disainibüroo Concrete disainis Zoku kontseptsiooni jaoks standardmoodulitest koosneva sisustuse. Zoku tube võib seega tekitada erinevates mõõtudes ruumidesse. Zoku kontseptsiooni üks lähtekohti on just see, et hotell luuakse olemasolevasse vanasse ehitisse mitte ei ehitata uut hoonet.