4-toalise korteri interjöör on väga stiilne ja läbimõeldud. Kõige suurem tuba on jaotatud tsoonideks, kus on ühendatud nii köök, elutuba kui ka söögituba. See on ideaalne moodus veeta perega mõnusalt aega koos. Elutoa-, söögi- ja köögitsoonis on heledale kaaslaseks valitud tume: toolid, seina uputatud TV ja õhulised päevakardinad. Lage kaunistavad modernsed lühtrid. TV-seina taga annab lisavalgust viimaste aastate lemmik LED.

Korteris on kaks magamistuba, kaks tualetti, kolm garderoobi ja rõdu. Ühes magamistoas on heleda põhitooni kõrvale valitud kuldne — ideaalne magamistuppa.

Teibe magamistuba on lapse päralt ja siin on õrnemad ning pastelsemad toonid, kuid sisekujunduse juures on jäädud samuti lihtsama joone juurde — ei midagi üleliigset.

Kui mujal korteris on tume põrand ja heledad seinad, siis vannitoas on vastupidi — seinad on kaetud tumeda plaadiga ja põrand heledaks jäetud. Nii valitseb omamoodi tasakaal. Valamualus on ehitatud mosaiikplaatidest.

Esimesel korrusel on ka elanikele mõeldud spaakompleks, kus saab ennast pärast tööpäevi kosutamas käia või nädalavahetustel koos sõpradega lõõgastuda.

Korter on müügis city24.ee lehel. Vaata lähemalt SIIT.