Keri vanade rehvide ümber sobiva jämedusega köit ning mugav ja vastupidav istumiskoht ongi valmis! Kui soovid tugevamat ja stabiilsemat istumisalust, mis kannataks ära ka raskemad täiskasvanud, siis kata rehvide avad enne köiega katmist mõlemalt poolt ringikujulise mööbliplaadiga, mis tuleks kruvidega rehvide külge kinnitada. Seejärel alusta köiega katmist liikudes alumise külje keskpunktist ringja trajektooriga üles. Kinnita köied kummile liimipüstoliga. Täpsemat õpetust vaata SIIT (inglise keeles).

Värvitud rehvidest saab teha ka omapärase kohvilaua.

Kui euroaluste kasutamise trend interjööris ja aias on juba ammu vaibumas, siis karkassimaterjaliks sobivad kaubaalused endiselt hästi. Neist saab kerge vaevaga kokku monteerida suure väliidiivani, mis tuleks seejärel lihvitud kattelaudadega vooderdada ja enne kasutamist õlitada. Aiapidude ja muude istumiste puhuks kata diivan patjadega!

Lihtne, kuid pilkupüüdev lahendus on vana ilmega puidust terrassimööbel. Ajahambast puretud välimuse saab laudadele anda tooniva õliga.

Kui hindad aias maalähedast stiili ja puitu oma ürgseimas vormis, siis ümaratest kasehalgudest saad meisterdada põneva lamamistooli!

Terrassi sobivad suurepäraselt täiendama kenad jalgadel kastikesed õitsvate suvelillede jaoks. Vaja läheb vaid lauajuppe, akutrelli, kruvisid ja pisut kalkuleerimisoskust!

Varikatuse külge on jämedate kettidega kinnitatud ise tehtud kiik. Selja- ja käetugedena on ära kasutatud mööblile mõeldud puidust lamelluksi, mida leiab enamikest ehituspoodidest.

  • Kui soovid endale hoopis laheda varikatuse ehitada, siis vaata inspireerivaid ideid ja videot pergola tegemise õpetusest SIIT.

LOE LISAKS: