Kõige lihtsam viis ise ägeda välimusega riiuli kokkupanemiseks on samas mõõdus lauajuppide ja akutrelli abil teostatav meekärge meenutav riiul. Vaja läheb vaid lauajuppe, saagi, puidukruvisid ja trelli. Naturaalse tulemuse saavutamiseks töötle puitu läbipaistva või tooniva puiduõliga. Kui soovid lõbusalt kirjut riiulit, võõpa lauad enne üksteise külge kinnitamist üle meelepärases toonis mööblivärviga.

Taskukohane ja skandinaavialikult stiilne variant on riputada lauad seinale konksude ja nahast väljalõigatud paelte abil.

Laheda tulemuse saab ka tugeva köie abil. Puuri riiulilaudadesse kohakuti augud ja ühenda köiega. Plaadi alla seo tugevad sõlmed.

Kui euroalustest tehtud mööbel mõjub õhulisemas interjööris liialt robustselt, siis puidust hoiukarpidest, mis ka igas suuremas ehituspoes saadaval, annab kokku panna igati omanäolise ja pilkupüüdva sisustusaksessuaari.

Sisustusmaailmas laineid lööv industriaalne stiil loob lõputuid võimalusi isetegemiseks. Ära saab kasutada kõikvõimalikke metallist detaile, mis mõeldud hoopis muuks otstarbeks. Näiteks metalltorude ja keermete abil saab ehitada erinevas suuruses laheda väljanägemisega sektsiooni või hoopis praktilise köögiriiuli. Sama lahendus sobib ideaalselt ka kingariiuliteks või garderoobiks.

Vaata videost, kuidas torukonstruktsiooniga riiulit kokku panna:

LOE LISAKS: