Kuigi Halloween’ist satuvad kõige rohkem õhinasse lapsed, on see tore aeg, kus ka suurematel on põhjust midagi vahvat meisterdada ja kodu kaunistada. Traditsiooniliste kõrvitsatest laternate kõrval on võimalik kerge vaevaga luua terve hulk muid pilkupüüdvaid aksessuaare. Suurepärase efekti loovad näiteks mustast paksemast paberist või kartongist väljalõigatud nahkhiired, mida saab eemaldatava kahepoolse teibi asemel kleepida nii seintele, akendele, peeglitele kui ka maja fassaadile või garaažiuksele. Kui kasutad kahepoolset teipi, vali võimalikult õhuke ja leebe teip. Paksud kahepoolsed vahtteibid ei ole mõeldud ajutisteks lahendusteks ja võivad kahjustada kleebitavaid pindu.

Nahkhiiri on lihtne kleepida ka lambivarjudele ja lühtritele. “Sajanditevanused” ämblikuvõrgud saab teha vatiinist.

Üheks efektseks detailiks on kõikvõimalikud vanikud ja pärjad, mille saad õõvastavaks tuunida üsna lihtsate vahenditega — vaja läheb vaid oksi ja musta spreivärvi.

Pärja sisse võid põimida ka jõulutulukesed!


Kõige levinum Halloweeni kaunistus on muidugi kõrvitsast tehtud latern. Et veelgi ägedam tulemus saada, värvi kõrvits enne kriidivärviga valgeks!

Kui on hirm, et tondid öösel ellu ärkavad ja kummitama tulevad, võib nad panna purki ja kaane kõvasti peale keerata!

Piirduma ei pea vaid siseruumidega. Puuvillastest valgetest lappidest ja traatkarkassist meisterdatud toredad tondid võib riputada aeda või terrassile.


Lõbusat meisterdamist!