Värvitud seina puhastamine nii lihtne polegi ja sageli ei saa see ka päris puhtaks. Põhjuseid võib olla mitu: liiga õrna tekstuuriga või ebakvaliteetne värv, liiga raskesti eemaldatav plekk vms. Tegelikult saab ise palju ära teha, et seinte puhastamine ja hooldamine oleks oluliselt lihtsam – kasutada spetsiaalseid seinavärve.

Lahendus on olemas - mustust tõrjuv seinavärv

Üldjuhul teatakse, et mida läikivam värv, seda vastupidavam, kuid tänapäevane tehnoloogia võimaldab väga head puhastamisomadused ka mattidele toonidele. Kaunid matid toonid saavutatakse akrüül-sideainega, mis tagab kulumiskindluse ja kergesti hooldatava pinna pikkadeks aastateks. Samuti on vaja arvestada värvi kasutamisel aluspinna ettevalmistuse jm eeltöödega – jah, seina värvimine algab eeltööst.

Suurepärase pesukindlusega matt sisetööde seinavärv sisaldab vaha, mis muudab värvitud pinna vedelikke ja mustust tõrjuvaks. Tänu värvi EasyCare spetsiaalsele hüdrofoobsele kattele ei imendu pinnale sattunud vedelik (nt karastusjoogid, mahlad) alusesse, vaid jääb piiskadena pinnale. Väiksem kontaktpind tilga ja aluspinna vahel vähendab määrdumise riski ning lihtsustab oluliselt pinna puhastamist.

Milles seisneb EasyCare`i innovaatilisus?

Iga tootja panustab oma tootearendusse nii, et tarbijal oleks võimalikult mugav ja lihtne. Muidugi mängib olulist rolli ka vastutustundlikkus, see tähendab, et toote loomisega tekiks võimalikult väike jalajälg. Sadolini EasyCare sarja värvide puhul võib välja tuua just keskkonnasõbralikkuse ja veel kolm olulist omadust: need ei pritsi, on peaaegu lõhnatud ja neid on väga mugav seinale kanda - tasandub ühtlaselt siledaks. Ja ei pea muretsema selle pärast, et äkki ei leia sobivat tooni – selle saab valida just endale meeldiva kogu Sadolini värvipaleti ulatuses.

Säästa aega ja närve, lapsed saavad olla lapsed!

Võib julgesti öelda, et iga väikeste laste ja koduloomadega perekond või ka mugavust ja puhtust armastav inimene peaks järgmine kord võõpama oma kodu seinad üle EasyCare värvidega. Olgu tegu tuttuue koduga või lihtsalt värskendusvärvimisega, sest mugavus ja hea tulemus loevad!


Nõuanne: Kuidas arvutada vajalik värvikogus

  • Kõigepealt tee kindlaks, kui suurt ala värvite. Palu sõpra, et ta aitaks metallmõõdulindiga seinte laiust ja kõrgust mõõta ning korruta need näidud, et saada pindala ruutmeetrites.
  • Lahuta üldpinnast akende ja uste pindala, mille saad samuti ülaltoodud arvutusviisi kasutades.
  • Korruta uus kogupindala vajalike värvikihtide arvuga – soovitav on peale kanda vähemalt kaks kihti värvi. Tasub varuda veidi värvi ka paranduste jaoks.
  • Lõpuks jaga saadud arv värvipurgil oleva m²/l arvuga (kui purgilt ei leia, vaata veebist tooteteabe jaotist). Nii saad teada, mitu liitrit värvi remondiks vajad.
  • Ära unusta, et eri värvide ja ka tootjate puhul võib vajalik värvikogus erineda. Kui kasutad kvaliteetset värvi, vajad hea tulemuse saavutamiseks vähem värvi. Vähem värvi tähendab ka tervislikumat keskkonda ja sinu jaoks ilusat viimistlust.

Vaata ka www.sadolin.ee.

Jaga
Kommentaarid