1. Templitega kingipaber linooli ja templivärvi abil

Vaja läheb: värvilist paberit või jõupaberit, templivärvi, pastakat, tükki linoleumi või PVC-d ja linoollõikenuga (saadaval hästivarustatud kunstipoodides, ca 3-5€).

Lõika pisikesest linoleumi või PVC tükist välja meelepärane kujutis, täht või pilt, kata templivärviga ja vajuta kõvasti paberile. Peale igat vajutuskorda tee isetehtud tempel taas värviga kokku ja suru uuesti paberile.

Vaata detailsemaid juhiseid Cotton and Flax'i blogist.

2. Mustrirulli abil kaunistatud kingipaber

Vaja läheb: jõupaberit või valget pakkepaberit, Coloratumi mustrirulli, Autentico kriidivärvi (või muud veepõhist värvi).

Lõika paberirullist paraja suurusega tükid ning seejärel täida mustrirull värviga (kanna värv pintsliga švammist rullile). Tõmba mustrirulliga värv paberile, lase umbes 10 minutit kuivada ja väga eriline pakkepaber on jõulukingi pakkimiseks valmis!

Mustrirullid sobivad ka seinte, lagede, põranda, mööbli, kanga, papi ja miks mitte jõulukaartide kaunistamiseks. Mustrirulle ja Autentico kriidivärve leiab Coloratumi salongist.

3. Kingikott tordialusest ja taaskasutatud paberist

Vaja läheb: pruun paberkott (näiteks Pakendikeskusest), paberiist pitsiline tordialus, pael, käärid, auguraud või augutangid.

Pane kink kotti ning seejärel voldi paberkoti suu kahekordselt alla. Aseta volditud kotisuule paberist tordialus, mis on murtud pooleks. Augusta paberkott ja kaunistuseks paberkotile sätitud tordi aluspaber auguraua või augutangide abil.

Pane meelepärases toonis pael aukudest läbi ja sõlmi lipsuks. Kõige lõpuks lõika kääridega üleliigne paber ära ja kaunis kingipakk ongi valmis! Soovi korral kinnita paela külge ka nimesilt.

LOE LISAKS: