1. Riiuli tagasein

Just praegu on ideaalne aeg kodule natuke karakterit ja värvi lisada. Just pisikesed detailid on sageli kõige olulisemad, sest lisavad hubasust ja näitavad, et oled oma koduga vaeva näinud. Üheks võimaluseks kodule veidi karakterit lisada, on tapeetida ära igavad riiuli tagaseinad.

2. Trepile uus ilme

Kui oled ammu mõelnud, et peaks trepiga midagi ette võtma, siis siin on üks tore lahendus.

3. Raami tapeet ära

Kui enam tühja seina vahtida ei jaksa, siis meisterda vanadest tapeetidest tore kollaaž ja raami ära või lõika lihtsalt vastavalt raami suurusele tapeedirullist üks tükk välja. Ikka ilusam vaadata!


4. Kaunista sahtlipõhjad

Kui vana kirjutuslaua või kummuti sahtlid oma sisemise iluga ei hiilga, paiguta sinna uued ja ilusad sahtlipõhjakatted!

5. Kapiustele värske pale!

Kui kapiuked on kriipse-kraapse täis ja juba kulunud, võib need muidugi alati üle värvida. Põnevama tulemuse saab aga jällegi tapeediga!

6. Tapeedi ära mõni toauks

Lisaks kapiustele võid uue välimuse anda ka tavalistele ustele!

7. Vana kummuti uus elu

Sama võib teha ka mõne vana kummutiga, mis juba ammu silma kriibib ja mille oled ammu mõelnud uue vastu vahetada. Kaunista see tapeediga ja sellest võib saada hoopis sinu lemmik mööbliese!

8. Värvikam lambivari

Kleebi vanale lambivarjule pisut tapeeti ja valminud on sisustusaksessuaar, mida ei leia ühestki poest!


Lisada võib ka ainult üksikuid tapeedist väljalõigatud detaile.

9. Mustriline pildiraam

Tore ja lihtne projekt, mille võib vabalt näiteks lastega ette võtta! Nüüd ongi hea aeg sorteerida perepilte ja neile sobivad raamid valmis meisterdada.

10. Värvikad hoiukarbid

Kui tapeedijääke pole just väga suures koguses üle, siis üsna väikese materjalikuluga saab uue ilme anda mõnele tühjale kingakarbile.