Kogu korteris on heledaks töödeldud laudpõrand. Elutoa akendest avanevad vaated vaiksele tänavale. Lae kõrgus on siin 3,1 meetrit — see lisab mõnusat avarust. Lagi on siin vaatamisväärsus omaette ja kaasaegne lühter sobib siia oivaliselt.

Nurgas seisab ja pakub silmailu vana, kuid hästi säilinud kamin. Mööbel on minimalistlik ja loob koos halli värviga võluva koosluse. Tähelepanu tasub pöörata näiteks peaaegu nähtamatule omanäolisele “pildiraamile”, mille kõrgust saab sättida.

Köök on põhjamaine ja moodne. Aktsendiks on sisse toodud 2017. aasta üks trendivärvidest — fjordiroheline. Just sellist tooni on toolid.

Kaarjad aknad loovad tubasema tunde.

Komposiitkivist töötsapind on vastupidav. Kui üldiselt on siin pilkude eest kõik üleliigne kappidesse pandud, siis üks riiul on just avatud, mis lisab jällegi hubasust.

Nelinurkse põhiplaaniga magamistuba on väga lihtne sisustada. Öökapi asemel on vanad toolid ja lambid voodi kohal on moekad.

Et lisada veidi pehmust ja soojust murtud valge tooniga värvitud seinte kõrvale, siis on üks sein kaetud siin bambustapeediga.

Vannituba on väike, kuid hästi lahendatud. Et oleks rohkem kõrgust, siis tõsteti lage. Heledad toonid lisavad ruumikust ja dušinurk on valitud selline, et võtab minimaalselt ruumi, kui just parasjagu duši all pole.

Hallid ja valged plaadid on hea valik — nende kõrvale sobib valatult betoonist kraanikauss.

Võluv elamine, kas pole!

Allikas: Alvhem.com