Hollandlastest omanikud leidsid majas oma võlu ja nägid seda perspektiivikana ning andsid vabad käed Studio Arte arhitektidele ja Lusco Fusco sisearhitektile. Arhitekt Arnold Aarssen ütles moodnekodu.ee-le, et üsnagi keeruka plaanilahendusega maja oli väljakutse nii neile kui ka sisekujundajale. Maja valmis aastaga.

Maja välisilmet küll uuendati, säilitades seejuures endise välimuse, kuid näiteks vanamoeline välisuks muudeti kaasaagsemaks valge perforeeritud metalliga. Põhivärvina kasutati puhast valget.

Ümbritsev sinine ookean, sinine taevas, kollane rannariba ja värvilised linnamajakesed kutsuvad välja terrassile seda kõike nautima.

Ruumikas elutoas pole küll palju mööblit, kuid see-eest on kõik mööbliesemed hoolikalt valitud ja eelkõige on silmas peetud mugavust. Üldmulje on rahulik ja lihtne. Sisekujunduses domineerivad valge ja hall ning meeleolu loomiseks on hästi läbi mõeldud valgustus.

Moodsale köögile on antud lõppviimistlus peeneteralise ja hästi valguva tsemendiseguga ning erilise vastupidava puitkiudplaadipaneelidega.

Peidetud trepp viib teise magamistoani, kus on ka avar jaapani stiilis vannituba.

Päike ja tähed

Majal on kaks terrassi, kus saab nautida sõprade seltskonda hea toidu ja veiniga — õhtusöök maalilise vaate taustal.
Neist tähetedele ja päikesele lähemal asub 70 m2 katuseterrass, mis on varustatud kõige luksuslikuga: BBQ-ahi, külmik, mugav istumisala, päikesetoolid, lõkkekoht ja väike bassein, mida saab ka külmematel kuudel soojendada. Ideaalne paik lõõgastuda ja nautida päikeseloojangut pärast rannapäeva.

Maja:
-1 korrus: sviit ja tehniline ruum
1. korrus: avatud köök ja elutuba, puhkenurk, varjualusega lounge-terrass, sviit
terrass: väliköök- ja baar, fiiberklaasist mullivann, gaasikamin, lounge.

Asukoht: Carvoeiro, Lagoa, Algarve, Portugal
Ehitusaeg: 2011-2012
Meeskond: Arnold Aarssen, José Pedro Braz, Meta Roeymans, João Carriço (StudioArte Architects) ja Janneke Haane (Interior Designer — LuscoFusco)

Maja enne
Maja pärast